Wishlist
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
For Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Прея представи "Не сега". Видеото съдържа много инстаграм филтри и експлозия от цветове

Прея представи "Не сега". Видеото съдържа много инстаграм филтри и експлозия от цветове

20 Август 2020
Прея представи "Не сега". Видеото съдържа много инстаграм филтри и експлозия от цветове

Прея успя да мобилизира екипа си и да зарадва феновете с „Не сега“ нов сингъл и видео към него, въпреки тежките, за всички артисти, условия в последните няколко месеца. Певицата пуска песента година след като на пазара излезе едноименният ѝ дебютен албум.

„Заради създалата се ситуация, изглеждаше сякаш няма да успея да реализирам този проект в летния сезон, както беше планувано. Бях се обезкуражила, но един ден си го бях пуснала и си казах, че това парче е родено, за да бъде слушано под лъчите на топлото лятно слънце. С помощта на креативните приятели, с които работя успяхме да го реализираме.“, споделя Прея.


Музиката и аранжиментът на песента е на Денис Попстоев, който е писал и голяма част от песните в дебютния албум на изпълнителката. Китарите, които слушателите чуват в инструментала са изсвирени от Петър Йотов. Текстът на парчето е писан от самата Прея, в него лирическата героиня е раздвоена и има конфликт със самата себе си. Песента е странно-забавен поглед върху зависимостите и лошите ни навици. 

„Докато твърди, че взима едно решение, взима друго решение“ – усмихва се Прея. „Това е метафора за моите отношения с храната и не е първото парче, което следва подобна линия, още повече – това е съвсем логично продължение на песента „Lo6 Navik”, където лирическата героиня отново се обръща към своето токсично „гадже“ – нейната зависимост.“

Идеята и изпълнението на видеото са на Жоро Пеев, който е познат с работата си по клиповете на Мила Роберт. Част от кадрите са заснети от самата Прея, а специално за снимките на клипа са изработени Instagram филтри, които феновете и последователите на изпълнителката ще могат да използват в онлайн платформата.

„За първи път работя с Жоро и много се напаснахме. Видеото много добре илюстрита моя характер, който е такъв цветен и непредсказуемо различен в различните ситуации.“

Това парче е като малко надникване зад завесите на бъдещите планове на Прея и екипа й. Съвсем скоро изпълнителката ще представи на меломаните още един сингъл, който ще бъде последван от EP през зимата.

сега представи много видеото съдържа прея инстаграм филтри експлозия цветове
Сподели
Свързани новини