Wishlist
David Guetta & Bebe Rexha
David Guetta & Bebe Rexha
I'm Good (Blue)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / ALMA представи нов проект "My Mama Told Me". Песен за бунта и грешките на младостта

ALMA представи нов проект "My Mama Told Me". Песен за бунта и грешките на младостта

16 Октомври 2020
ALMA представи нов проект "My Mama Told Me". Песен за бунта и грешките на младостта

Въпреки че е само на 17, ALMA продължава да владее публиката с таланта и разпознаваемия си вокал, както и да реализира нови успехи за музикалната си кариера. Само за последните няколко месеца сред тях се наредиха наградата “Дебют на годината“ от Годишни музикални награди в България, номинация за “Изпълнителка на годината“, авторско участие в международния проект на хитмейкъра Coyot – “Devil in Disguise” и 16-седмичен престой на последното ѝ парче “Be Alright” в ТОП 10 класацията на най-излъчвани песни на български изпълнители в родния ефир. 

Сега наред е петият ѝ самостоятелен сингъл, озаглавен шеговито “My Mama Told Me” или “Мама ми каза”песен за бунта на младостта и за грешките, които младите хора правят докато търсят своята идентичност. ALMA създава “My Mama Told Me” с Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’ в рамките на само една студийна сесия. Двамата харесват работата заедно, особено след общия им проект “Адрес“.  

В “My Mama Told Me” има две лица на ALMA – едното по-рязко, а другото неустоимо меланхолично. Парчето излиза с видео, заснето в празно училище и режисирано от Димитрис Георгиев, с който ALMA работи и по видеата към “Perfect” и “Don’t Know”. В красивата визуализация на “My Mama Told Me” ALMA се събужда в съновидение, в което тя и танцуващите й сенки чертаят вътрешен свят, където се блъскат мисли за добротата, родителските съвети, бунтът срещу наставленията и привлекателността на всичко, което стои на ръба.


alma нов песен проект представи mama told бунта грешките младостта
Сподели
Свързани новини