Wishlist
Начало / Новини / Поли Генова с нов албум "Твоя"

Поли Генова с нов албум "Твоя"

24 Юли 2020
Поли Генова с нов албум "Твоя"

Днес е официалната премиера на новия албум на Поли Генова „Твоя“. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години с екип от световно известни професионалисти. Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и последния ѝ хит „How we end up”. Феновете на хубавата българска музика ще имат възможност да се насладят и на дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители.  

Албумът на Поли Генова беше официално представен на стилно събитие в столичен клуб снощи. Бляскавата премиера беше уважена от десетки колеги и приятели на изпълнителката, журналисти и представители на българския шоу бизнес. Сред присъстващите на събитието, които минаха по червения килим, бяха Михаела Маринова, Прея, Рафи, журналиста Георги Милков и др. Неотлъчно до Поли през цялата вечер беше семейството ѝ и 1-годишният ѝ син Даниел.


По време на представянето на новия албум Поли изпълни на живо парчето „How we end up“, както и впечатляващата хореография от видеото към него. Присъстващите имаха възможност за първи път да чуят изцяло нова песен, която бе представена заедно с китариста Васето Крумов.

Този албум е моя сбъдната мечта. В тази невъзможна ситуация, в която се намираме, е истинско щастие да можеш да реализираш проект като този. Благодаря на всички професионалисти, с които създадохме толкова качествен продукт. „Твоя“ е моят подарък към всички, които харесват и слушат музиката ми и непрекъснато изразяват своята подкрепа и любов към мен. Надявам се, че в този албум всеки ще открие по нещо за себе си.“, коментира Поли Генова. 

албум нов поли генова твоя
Сподели
Свързани новини