Wishlist
Camila Cabello
Camila Cabello
Crying In The Club
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Поли Генова роди второто си детенце

Поли Генова роди второто си детенце

23 Ноември 2021
Поли Генова роди второто си детенце

Поли Генова роди второто си дете преди броени часове, съобщава NOVA. Този път изпълнителката посрещна на бял свят момиченце, което носи красивото име Леа Катрин. Радостното събитие се е случило под прекия надзор на д-р Богданова и лекарският екип, който се грижи за тях. Поли и Леа Катрин се чувстват чудесно, съобщават пиарите на изпълнителката. По-рано днес съобщихме, че в четвъртък Поли ще представи новия си проект в ефира на радио и телевизия The Voice.

"Благодаря на д-р Богданова и нейния екип за професионалната грижа и отношение! Няма нищо по-хубаво от това да посрещнеш детенцето си в правилните ръце. Чувствам се повече от прекрасно и изключително заредена с много положителни емоции“, споделя Поли Генова.

A post shared by Poli Genova (@poli.genova)

View this post on Instagram


С Леа Катрин семейството на Поли се разшири с още един член и предстои 2-годишният ѝ син Даниел да посрещне сестричката си съвсем скоро. Раждането на второто ѝ дете е двоен празник за нея, след като по-рано днес изпълнителката обяви премиерната дата на новото си парче „Na Na“., допълват от NOVA.

второто поли генова роди детенце
Сподели
Свързани новини