Wishlist
Начало / Новини / Платена публикация: Топ 3 на най-добрите комплекти за маникюр

Платена публикация: Топ 3 на най-добрите комплекти за маникюр

Независимо дали сте решили да го поддържате сами вкъщи или пък искате да изненадата с подарък приятелка, която се занимава професионално с това, в следващите редове ще откриете препоръки за най-добрите комплекти за маникюр с гел лак

07 Август 2022
Платена публикация: Топ 3 на най-добрите комплекти за маникюр

Ноктите са естествен аксесоар, даден ни от природата. За да ги поддържаме красиви и здрави, е добре да разполагаме с всички необходими инструменти и продукт за създаването на перфектен маникюр. Независимо дали сте решили да го поддържате сами вкъщи или пък искате да изненадата с подарък приятелка, която се занимава професионално с това, в следващите редове ще откриете препоръки за най-добрите комплекти за маникюр с гел лак.

Цялостно оборудване

Полската марка Elisium е разработила богат комплект, особено за почитателките на по-дългите нокти и за тези, които обичат да експериментират с различни форми и дължини. Сред 9-те продукта ще откриете специална основа, която предпазва ноктите от начупване и разслояване и удължава живота на маникюра. Втора гелообразна основа, която не допуска проникване на пигмент в структурата на ноктите и топ лак с гланц ефект, за да придаде финални щрихи. Перлата в комплекта е специалният гел лак, с който да изградите и изваете перфектния нокът, като има толкова нежен цвят, доближаващ се до естествения, че е идеален и за основа на френски маникюр. За да бъде по-лесно моделирането, разполагате и със специална течност за омекотяване на консистенцията му. Няма как да пропуснем цвета, разбира се, затова в този сет влиза и един от най-търсените и универсални от бранда. Два инструмента - пила за оформяне и четка с шпатула, за да постигнете максимално равномерно покритие. А ако някой от ноктите ви се счупи и възстановяването му е невъзможно, то в кутията ще откриете и 100 бр. изкуствени нокти за извънредни ситуации. Марката предлага няколко разновидности на този сет, като можете да ги откриете в онлайн магазин MAKEUP.

NeoNail Professional Smart Set Premium може спокойно да се нарече най-добрият стартов комплект за маникюр. Освен абсолютно необходимите средства и инструменти за перфектен и завършен маникюр като обезмаслител за нокти, основа, топ покритие и лакочистител за гел лак, две пили - стандартна и полираща и тампони, сетът включва и висококачествена LED лампа, която втвърдява гела за секунди. Предвидени са и 5 страндартни цвята, които да подхождат на всеки тон на кожата и всеки повод, а сред тях са розово, червено, лилаво, бежово и сиво.

За напреднали

Ако вече разполагате с всички изброени компоненти, необходими за създаването на безупречен маникюр и имате нужда от обогатяване на цветовата палитра, то можете да откриете уникални гел лакове от марката Silcare. Тя разполага с разнообразни видове комплект за маникюр, като нюансите са подбрани тематично. Пастелни или по-ярки, земни тонове, с блестящ завършек, лунен камък или неон. 

Изберете най-подходящия за вас и подарете на ръцете си изящество!

Сподели
Свързани новини