Wishlist
Начало / Новини / Платена Публикация: 100 000 евро за Украйна от нова компания за кредити в България

Платена Публикация: 100 000 евро за Украйна от нова компания за кредити в България

28 Февруари 2022
Платена Публикация: 100 000 евро за Украйна от нова компания за кредити в България

На 27 февруари ЮтеКредит Европа направи дарение от 100 000 евро на Украинската национална банка, от името на собствениците, инвеститорите и екипите в България, Молдова, Албания, Македония и Босна и Херцеговина.

Компанията няма бизнес операции в Украйна, но според Тармо Силд, главен изпълнителен директор, границата на свободата в Украйна е нарушени и в момента украинците се борят за ценности, в които компанията ЮтеКредит и нейният международен екип вярват.

„Като международна компания, стартира и се разраства благодарение на свободата на мисълта на хората, свободата на действията и върховенството на закона. Започнахме Юте с Алар Нийнепуу през 2007 г,. като гостуващи членове на делегацията на естонския премиер Ансип в Република Молдова. Граждани на една свободна държава в друга свободна страна, 16 години след разпадането на Съветския съюз и 87 години след нашата победа във Войната за независимост на Естония. Свободата беше началото на Юте."

ЮтеКредит, формално създадена през 2008 г., е европейска компания за лични финанси. Групата е специализирана в кредити на вноски и услуги за незабавно плащане. 

Компанията е член на борсовия индекс Nasdaq във Франкфурт, а тази година придоби контролния пакет акции в Energbank в Молдова.

В България към момента ЮтеКредит има четири офиса в София, Пловдив, Варна и Стара ЗагораЗаявка за кредит може да се подаде и от всяка точка на страната – на сайта https://iutecredit.bg/ или чрез приложение MyIute: https://my.iutecredit.bg/home.

нова евро българия 000 100 компания платена украйна публикация кредити
Сподели
Свързани новини