Wishlist
Начало / Новини / PinkPantheress издава дебютния си албум „Heaven knows”

PinkPantheress издава дебютния си албум „Heaven knows”

15 Ноември 2023
PinkPantheress издава дебютния си албум „Heaven knows”

За да отпразнува излизането на дебютния си албум „Heaven knows“, PinkPantheress споделя музикално видео към фокус парчето „Nice to meet you“ (feat. Central Cee).

Говорейки за сингълът „Nice to meet you”,  PinkPantheress казва:

„Nice to meet you е перфектната комбинация от всички неща, които обичам в музиката, за мен е чест да имам колаборация с Cash Cobain и Central Cee в една песен за този вълнуващ поп момент и се надявам, че и на вас ще ви хареса ”

След издаването на нейния аплодиран от критиката микстейп “to hell with it”, дебютният албум разкрива вътрешното самовглъбяване на PinkPantheress, докато тя изследва различни видове връзки, включително романтични, парасоциални, материалистични преследвания, тъга и намиране на удовлетворение в самотата. Продуциран и написан от PinkPantheress, проектът с 13 песни е създаден заедно с предишни и нови сътрудници, включително Greg Kurstin, Mura Masa, Danny L Harle, Count Baldor, Phil, Cash Cobain и други. Албумът на PinkPantheress и тези талантливи сътрудници, работещи заедно, показва нова емоционална дълбочина от писането на песните на певицата, съчетано с нейните сладки вокали и завладяващи мелодии.

Говорейки за албума, PinkPantheress обяснява: “Записът е за тъгата от загубата и за това да си в мир със себе си, със своята самота. Пътувам от ада в чистилището, но ми е добре да бъда там“
 

"Heaven knows" траклист:

Another life (feat. Rema)
True romance
Mosquito
The aisle
Nice to meet you (feat. Central Cee)
Bury me (feat. Kelela)
Internet baby
Ophelia
Feel complete
Blue
Feelings (demo)
Capable of love
Boy’s a liar Pt. 2 (feat. Ice Spice) [Bonus]

pinkpantheress
Сподели
Свързани новини