Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / PinkPantheress анонсира дебютния си албум „Heaven knows“ и споделя сингъла - „Capable of love“

PinkPantheress анонсира дебютния си албум „Heaven knows“ и споделя сингъла - „Capable of love“

17 Октомври 2023
PinkPantheress анонсира дебютния си албум „Heaven knows“ и споделя сингъла - „Capable of love“

PinkPantheress анонсира дебютния си албум „Heaven knows“, който ще излезе на 10 ноември чрез Warner Records UK/Орфей Мюзик. За да отпразнува обявяването на проекта, PinkPantheress споделя сингъла - „Capable of love“ и дати на турне във Великобритания и Европа.

След издаването на нейния аплодиран от критиката микстейп “to hell with it”, дебютният албум разкрива вътрешното самовглъбяване на PinkPantheress, докато тя изследва различни видове връзки, включително романтични, парасоциални, материалистични преследвания, тъга и намиране на удовлетворение в самотата. Продуциран и написан от PinkPantheress, проектът с 13 песни е създаден заедно с предишни и нови сътрудници, включително Greg Kurstin, Mura Masa, Danny L Harle, Count Baldor, Phil, Cash Cobain и други. Албумът на PinkPantheress и тези талантливи сътрудници, работещи заедно, показва нова емоционална дълбочина от писането на песните на певицата, съчетано с нейните сладки вокали и запомнящи се мелодии.

Говорейки за албума, PinkPantheress обяснява:

„Записът е за тъгата от загубата и за това да си в мир със себе си, със своята самота. Пътувам от ада в чистилището, но ми е добре да бъда там“

Взет от нейния дебютен албум, сингълът „Capable of love“ съчетава дръм енд бейс корените на певицата, като същевременно представя звуковата иновация на PinkPantheress, която ще бъде показана в „Heaven knows.“ „Capable of love“ е второто предложение от дебютния албум на PinkPantheress след добре приетия сингъл „Mosquito“. Режисирано от Aidan Zamiri, музикалното видео „Capable of love“ възпроизвежда идеята за безкрайно търсене, докато виждаме PinkPantheress да се скита из празно поле с багаж в ръка, докато стигне до “The Unknown.” Виждаме PinkPantheress да си проправя път през коридор, пълен с предполагаеми отговори на невъзможни въпроси. Когато стига до края на коридора, тя вижда врата с надпис “Heaven Knows” - това е, което е търсила.

Говорейки за „Capable of love“, PinkPantheress казва „Повече от изуменa съм и развълнуванa, че мога да пусна вероятно най-очакваното и любимо на феновете парче от всичките ми песни. Тази песен навлиза в жанр, който винаги съм искала да опитам и се радвам да започна.”

PinkPantheress обяви днес турне „Capable of love“, което ще включва дати в Обединеното кралство, Ирландия и Европа. Турнето „Capable of love“ в Обединеното кралство и Ирландия ще започне на 20 февруари 2024 г. в 3Olympia в Дъблин, спирайки в Манчестър, преди да завърши в Лондон с шоу в емблематичния “Alexandra Palace.” Европейският етап ще включва спирки в Холандия, Франция и Германия. Билетите се предлагат в предварителна продажба в уебсайта на PinkPantheress. 

pinkpantheress
Сподели
Свързани новини