Wishlist
Начало / Новини / Петър Байков: Гласът е вибрация, с нея влияем на пространството около нас

Петър Байков: Гласът е вибрация, с нея влияем на пространството около нас

27 Март 2024
Петър Байков: Гласът е вибрация, с нея влияем на пространството около нас

В новия епизод на The Voice Cast ви потапяме във вълшебния свят на приказките с магичния глас на Петър Байков. Той разкрива повече за срещата му с приказките, анимационните филми и изкуството на говоренето. Занимава се с дублаж от дете и до ден днешен страстта му продължава да се разгаря. Разказа за спецификата на всеки образ, в който се е въплатил през годните. Забавни истории и случки по време на запис и още любопитни факти свързани с актьорското майсторство и дублажа. 

В края на този месец сбъдва една от големите си мечти, реализира своя собствена книга, която записва, илюстрира и дори сам композира музиката към нея. Споделя, че никога не е посещавал уроци по пиано или други инструменти, но успява напълно сам да създаде музикалните теми към всеки един от героите в проекта си научавайки се сам от видео уроци и учебници. Петър много силно вярва в силата на гласа и  казва:

„Аз вярвам също, че гласът, музиката лекуват тялото на ниво клетки.“

Петър Байков разкри още как поддържа своя глас. Кога е открил своя талант, на който самият той не гледа като талант, а като нещо, което е развил и не спира с работата по него. Обича да пътува и си представя бъдещето зад граница някой ден, но засега избира да живее и учи в България. Тези и още любопитни неща можете да чуете в епизода, а ако останете докрая ще се насладите и на няколко имитации в предизвикателството, което отправихме към Петър.

глас Петър Байков вибрация
Сподели
Свързани новини