Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Необикновеният Петър Байков и неговата "Снежанка"

Необикновеният Петър Байков и неговата "Снежанка"

01 Април 2024
Необикновеният Петър Байков и неговата "Снежанка"

Любовта към „Снежанка“ е заключена в сърцата на поколения. От момента на своето появяване в приказката на Братя Грим „Снежанка и седемте джуджета“ (1812), през излизането на анимационния филм на Уолт Дисни (1937) и до днес, образът на Снежанка е полъх на детство, мерна единица за чистота и добрина. Воден от многобройните си таланти и вдъхновен от нейната история, която ни води в света на фантазията и вълшебството, преди 5 години Петър Байков започва работа по първия си авторски проект, а именно собствена версия на „Снежанка“.
 

Изумителното на този проект е че Петър, който е виртуоз в дублажа, не само озвучава всички герои сам, но е автор на илюстрациите, както и на музикалния саундтрак към приказката.

На 29 март беше официалната премиера на проекта „Снежанка (Версията на Петър Байков)“. Той излиза от „Baykov Studios“ и „Вирджиния Рекърдс“ на книга и музикален албум (аудио книга) на CD и плоча, и вече може да бъде закупен в търговската мрежа или онлайн. За всички фенове на „Снежанка“ и магичния свят на приказките, Петър и екипа му са организирали специално премиерно събитие, което ще се случи на 6 април от 14:00 ч. в The Mall, ниво партер.

Гостуването на Петър Байков в The Voice Cast с Мари-Никол, гледайте тук:

Петър Байков Снежанка
Сподели
Свързани новини