Wishlist
Начало / Новини / Песента „Счупен град“ на Николай Николов – ЕXC и Михаела Филева влиза в саундтрака на серийния филм „Отдел Издирване“

Песента „Счупен град“ на Николай Николов – ЕXC и Михаела Филева влиза в саундтрака на серийния филм „Отдел Издирване“

10 Април 2021
Песента „Счупен град“ на Николай Николов – ЕXC и Михаела Филева влиза в саундтрака на серийния филм „Отдел Издирване“

Рапърът Николай Николов - EXC и Михаела Филева представиха видеото към песента „Счупен град“ в „Събуди се“ тази сутрин. Песента е част от саундтрака на новия сериал на NOVA „Отдел Издирване“, спечелил любовта на зрителите, които всеки петък в 22:00 ч. следят с интерес заплетената криминална история. В клипа на „Счупен град“ са вплетени въздействащи и ефектни кадри с главните герои на телевизионната поредица.


Щастлива случайност събира Михаела и EXC в общия им проект по време на записите на албума на певицата „Нова страница“. В едно от студиата, в които изпълнителката работи пристига демото на EXC, придружено от въпроса „Имате ли идея кой може да се включи?“. Михаела припознава себе си като този човек и няколко часа по-късно е готова с мелодията, текста и изпълнението на припева. Тракът е включен във втория студиен албум на успешната певица, както и в албума „Декември“ на EXC и не остава незабелязан за феновете, които го откриват и слушат в дигиталните музикални платформи.

В началото на 2021 г. творческият екип на „Отдел Издирване“ решава да включи в саундтрака на криминалния сериал българска песен, която да отговаря на атмосферата на филмовата продукция. Спира се на „Счупен град“ и отправя покана към изпълнителите, която включва и създаване на видеоклип с кадри от телевизионната поредица.

Предизвикателството е прието и към него се присъединява Павлин Иванов – Башмоушън, който режисира и  заснема кадрите на Михаела и EXC. Монтажът на видеото е дело на Виктория Радославова, която успешно съчетава силните филмови моменти с музикалните изпълнения.

Видеото и аудиото на „Счупен град“ вече са в ефира на радио и телевизия The Voice. Следващият петък, 16 април, песента влиза като ново предложение в най-престижната класация за българска музика - BG Voice Top10.

филм песента михаела филева счупен град николай николов еxc влиза саундтрака серийния отдел издирване
Сподели
Свързани новини