Wishlist
Alex Parker & Alma
Alex Parker & Alma
Hold You Down
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Новата песен на Поли Генова „Na Na“ с премиера по The Voice и всички родни радиостанции

Новата песен на Поли Генова „Na Na“ с премиера по The Voice и всички родни радиостанции

23 Ноември 2021
Новата песен на Поли Генова „Na Na“ с премиера по The Voice и всички родни радиостанции

Поли Генова, една от най-успешните и обичани родни изпълнителки, ще представи нов хит „Na Na“ на 25 ноември. Официалната премиера на парчето ще бъде точно в 10:30 ч. по радио и телевизия The Voice и едновременно по всички големи родни радиостанции. С „Na Na“ изпълнителката изпраща една изключително успешна година както в професионален, така и в личен план.

Поради напредналата си бременност, видеоклипът към „Na Na“ е първият на Поли, в който тя не взема участие. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността си да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. Сингълът ще бъде дистрибутиран дигитално от Warner Music чрез Орфей Мюзик. 

2021 г. беше изключително успешна за Поли Генова. Изпълнителката подари на феновете си цели 3 страхотни концерта. След супер успеха на първия самостоятелен концерт #1 в Античния театър в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини турне. След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София. В уникалния шоу спектакъл на Поли, специално участие като гост-изпълнители взеха нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров, с когото Поли представи първия си дует на сцената на Античния театър. През 2021 г. Поли се превърна и в „Изпълнителка на годината“, след като пусна хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, и сингълът ѝ „No more" и се готви за още по-успешни проекти през следващата година. 


За Поли Генова:

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете На инат, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и т.н.

     

the voice песен новата всички премиера поли генова родни радиостанции
Сподели
Свързани новини