Wishlist
Начало / Новини / Peggy Gou пусна новия сингъл „Lobster Telephone“

Peggy Gou пусна новия сингъл „Lobster Telephone“

20 Май 2024
Peggy Gou пусна новия сингъл „Lobster Telephone“

Ъндърграунд иконата и глобална сензация, Peggy Gou, пусна новия сингъл „Lobster Telephone“. От дългоочаквания й дебютен албум I Hear You, „Lobster Telephone“ напомня за определящи кариерата на Peggy парчета като „Starry Night“ и „It Makes You Forget (Itgehane)“. Песента - личният фаворит на Gou - е кръстена на скулптура на Salvador Dali и в нея тя рецитира поредица от сюрреалистични текстове на корейски език.

Един от най-дългоочакваните дебютни албуми през тази година, а именно първия студиен проект на Peggy, "I Hear You", излиза на 7 юни 2024 г. Албумът с 10 песни е кулминацията на дългогодишната работа на родената в Корея звезда, която се придържа към мечтата си да се превърне в един от най-търсените изпълнители на електронна музика в света. Включвайки оглавилия класациите през 2023 г. хит "(It Goes Like) Nanana", колаборацията ѝ с Lenny Kravitz "I Believe in Love Again" и фестивалния химн „1+1=11“, LP-то показва, че Gou навлиза в следващото ниво на своята артистичност и смело заявява гласа си през призмата на хаус музиката от 90-те години. 

"I Hear You е нещо повече от дебютен албум. Той въплъщава безбройните часове на отдаденост в пътуването ми към създаването на нещо непреходно и е свидетелство за силата на това да слушаме себе си и един друг."

Междувременно през 2024 г. Gou вече украси кориците на Billboard (САЩ), Vogue Germany и L'Officiel Italia, докато се подготвя за премиерата на "I Hear You". След като през 2023 г. тя излезе пред повече от един милион души, през 2024 г. ѝ предстоят изяви на фестивалите Glastonbury, Coachella и Primavera, както и най-голямото ѝ шоу до момента в лондонския Gunnersbury Park на 17 август.

The Voice – We Love Music! 

нов сингъл peggy gou lobster telephone
Сподели
Свързани новини