Wishlist
Начало / Новини / Peggy Gou издава първия си албум "I Hear You"

Peggy Gou издава първия си албум "I Hear You"

11 Юни 2024
Peggy Gou издава първия си албум "I Hear You"

Peggy Gou издава първия си албум "I Hear You" - eдин от най-дългоочакваните дебютни записи през последните години. Проектът с 10 песни е кулминацията на дългогодишната работа на родената в Корея звезда, която се придържа към мечтата си да се превърне в един от най-търсените изпълнители на електронна музика в света. Включвайки оглавилия класациите хит "(It Goes Like) Nanana", колаборацията ѝ с Lenny Kravitz "I Believe in Love Again" и фестивалния химн „1+1=11“, LP-то показва, че Gou навлиза в следващото ниво на своята артистичност.

"I Hear You е нещо повече от дебютен албум. Той въплъщава безбройните часове на отдаденост в пътуването ми към създаването на нещо непреходно и е свидетелство за силата на това да слушаме себе си и един друг."

През 2024 г. Peggy Gou украси кориците на Billboard (САЩ), Vogue Германия и L'Officiel Италия, докато се подготвяше за премиерата на "I Hear You". След като през 2023 г. тя свири пред повече от 1 милион души, през 2024 г. я очакват редица изяви на престижни фестивали като Coachella, Ultra, EDC и Primavera, както и предстоящо участие на сцената Park Stage в Glastonbury и най-голямото ѝ шоу досега - в лондонския Gunnersbury Park на 17 август.

"I Hear You" траклист:

1. Your Art
2. Back To One 
3. I Believe In Love Again (with Lenny Kravitz) 
4. All That (feat. Villano Antillano)
5. (It Goes Like) Nanana   
6. Lobster Telephone
7. Seoulsi Peggygou (서울시페기구)
8. I Go 
9. Purple Horizon
10. 1+1=11

 The Voice – We Love Music!  

дебютен албум peggy gou
Сподели
Свързани новини