Wishlist
Начало / Новини / „Пази тишина“ е вторият самостоятелен сингъл на YANNA

„Пази тишина“ е вторият самостоятелен сингъл на YANNA

10 Март 2020
„Пази тишина“ е вторият самостоятелен сингъл на YANNA

YANNA е Яна Сабанова — глътката свеж въздух в новата българска музика. Тя е готова с втория си самостоятелен сингъл и видео „Пази тишина“, който излиза официално на 11 март /сряда/. 


YANNA е модерна, красива, нежна и нахално талантлива. Чувственият ѝ тембър впечатлява от първо чуване. Едва на 14 години печели журито и публиката в хитово телевизионно предаване за музика, където става част от отбора на Графа и стига до трето място. И до момента YANNA държи рекорда за най-малък участник, достигнал до финал в историята на шоуто в България. Младата певица издаде дебютната си песен „Не мога, не искам“ миналата есен. 


YANNA вече е готова с втория си самостоятелен сингъл! Шшт, тихо: 

„Пази тишина“ идва! 


Музиката и аранжиментът на „Пази тишина“ са на Светлин Къслев, а текстът е на YANNA. Песента е миксирана от Росен Стоев и от днес e част от музикалната селекция на радио The Voice. Текстът и концепцията за видеоклипа на песента са на младата певица, която е провокирана от предразсъдъците в обществото и хората, които лесно поставят етикети и ограничения на останалите, от фалша и повърхностните хора, търсачи на внимание. 


Режисьор на видеото към „Пази тишина“ e Стефан Маринов, който опитно облича в кадри идеите на YANNA. В цветното и оригинално видео участват The Playboy, The Singer, The Vlogger, The Weirdo, The Pretty One и Тhe Nerd. „С етикетите, които героите във видеото държат, искам да напомня, че не всеки е такъв, какъвто изглежда на пръв поглед и че ако си поставен в някаква рамка от хората, това не означава, че не можеш да бъдеш и куп други неща. Ограниченията не съществуват!“, разказва YANNA. 


Официалната премиера на видеоклипа е на 11 март, сряда,  след 18:00 часа в ефира на The Voice TV.


сингъл самостоятелен пази тишина вторият yanna
Сподели
Свързани новини