Wishlist
Начало / Новини / Pavel и Plamen Dobrev представят новия сингъл "Гневен"

Pavel и Plamen Dobrev представят новия сингъл "Гневен"

23 Май 2022
Pavel и Plamen Dobrev представят новия сингъл "Гневен"

В рамките на месец Pavell от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ зарадва феновете си не с един, а с цели три проекта. Първи на музикалния пазар излезе дуетът му с едно от любимите имена на българската поп сцена – Миро („Без лимит“), а малко след това и „Чудовище“ – част от саудтрака към българския филм „Чудовища“, в който Pavell си партнира с Иво Добрев от дуото Plamen & Ivo.

На 19 май Pavell представи чисто новото си парче „Гневен със специалното участие на Пламен Добрев, с когото го свързва дългогодишно приятелство и множество музикални проекти.

„Гневен“, по музика, текст и аранжимент на Павел Николов (Pavell), разказва за внезапните и най-тежки загуби в живота, които носят след себе си разочарование и гняв.

„Една песен, която ме връща към спомени за онези свещи, които никога няма да изгасиш. Щастливи, но и болезнени спомени“, споделя Pavell.

Сингълът се появи с въздействащо видео, заснето в Барселона по покана на Салих Сали и Петър Танев - талантливи видеографи, които работят по огромни продукции на Netflix в Испания.

„Част от действията във визуализацията заснехме в резерват, разположен на няколкостотин километра от Барселона, което направи процеса дълъг и изморителен. Благодарности към целия екип от професионалисти и Пламен, който кацна директно от Гърция за снимките“, разказва Pavell.

„Гневен“ е достъпен във всички стрийминг платформи и в YouTube канала на Pavell & Venci Venc’.





сингъл новия представят plamen pavel dobrev гневен
Сподели
Свързани новини