Wishlist
Начало / Новини / Paris Hilton разкри, че е правила аборт

Paris Hilton разкри, че е правила аборт

27 Февруари 2023
Paris Hilton разкри, че е правила аборт

Paris Hilton, която наскоро стана майка, разкри в ново интервю, че преди години е правила аборт. 

"Това беше нещо, за което не исках да говоря, защото ме е срам", каза певицата пред Glamour UK отностно решението си да направи аборт в ранните си 20. "Бях още дете и не бях готова за това."

Наследницата сподели пред британското списание мнението си за Върховния съд на САЩ, който миналата година отмени правото на аборт. 

"Има много политика около това, но тялото си е на жената...Защо някой закон би бил базиран на това? Тялото си е твое, изборът си е твой и искрено вярвам в това. Умопомрачително е, че има закони за това, което правиш с репродуктивното си здраве, защото ако беше обратното и искаха да се месят в живота на мъжете, те нямаше да търпят."

Hilton спомена в интервюто, че е била травмирана от раждането докато е снимала филма "The Simple Life". Заради това е решила, че ще има дете чрез сурогатна майка. 

"Много исках да имам семейство, но физическата част ме спираше. Много ме плаши това...раждането и смъртта са двете неща, които ме плашат най-много в този живот."

По-рано миналата седмица, Hilton разкри в подкаста си, че името на сина ѝ e Phoenix Barron Hilton Reum. В Instagram тя публикува и първите снимки на бебето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

paris hilton
Сподели
Свързани новини