Wishlist
Jaxomy x Agatino Romero x Raffaella Carrà
Jaxomy x Agatino Romero x Raffaella Carrà
Pedro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Paris Hilton анонсира втори албум

Paris Hilton анонсира втори албум

01 Юни 2024
Paris Hilton анонсира втори албум

Paris Hilton обяви втория си албум, озаглавен "Infinite Icon".

През септември миналата година тя обяви, че се подготвя да издаде втория си албум, почти 20 години след първото си издание от 2006 г. 

През годините 43-годишната Paris издаде няколко сингъла, включително "Good Time" от 2013 г. и "High Off My Love" от 2015.

В сряда Paris се появи в Instagram, за да представи дългоочаквания албум. Тя публикува видео, включващо клипове на редица знаменитости, включително Kris Jenner, Khloé Kardashian, Demi Lovato, Benny Blanco, Elle и Dakota Fanning и Ashley Benson, наред с други, които са се заснели да молят наследницата на хотела да разкрие голямата новина.

След това Paris се върна в Instagram в четвъртък, за да публикува серия от снимки, разкриващи заглавието на албума и датата на издаване.

Въпреки че не е издала албум от близо две десетилетия, Paris остава активна в музикалната индустрия. През 2022 г. тя изпълни "Stars Are Blind" с Miley Cyrus и Sia по време на новогодишното парти на Miley на NBC. Тя също издаде актуализирана версия на емблематичната песен с Kim Petras през 2023 г.

Все още неозаглавеният първи сингъл от предстоящия албум трябва да излезе през юни, докато пълният албум е планиран да излезе на 6 септември.

The Voice – We Love Music! 

paris hilton
Сподели
Свързани новини