Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / One Direction за Liam: Скърбим за загубата на нашия брат

One Direction за Liam: Скърбим за загубата на нашия брат

18 Октомври 2024
One Direction за Liam: Скърбим за загубата на нашия брат

One Direction проговориха за загубата на бившия им колега от бандата Liam Payne, който почина след падане от третия етаж на хотел в Буенос Айрес, Аржентина, в сряда (16 октомври).

В съвместно изявление, споделено в Instagram един ден след трагедията, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik и Louis Tomlinson написаха, че са „напълно опустошени от новината за смъртта на Liam“.

„След време и когато всеки може да го направи, ще има още какво да се каже. Но засега ще отделим известно време, за да скърбим и да проумеем загубата на нашия брат, когото много обичахме. Спомените, които споделихме с него, ще бъдат съкровени завинаги. Сега нашите мисли са със семейството му, приятелите му и феновете, които го обичаха заедно с нас. Ще ни липсва ужасно много. Обичаме те, Liam”.

В лично изявление в своя Instagram акаунт Louis Tomlinson изрази подкрепа за сина на Liam. 

32-годишният певец сподели дълго послание в знак на почит към своя бивш колега от групата. В него Tomlinson отбелязва, че винаги ще бъде до 7-годишния син на Payne, Bear Grey.

„Искам да знаете, че ако Bear някога има нужда от мен, аз ще бъда чичото, от когото се нуждае в живота си, и ще му разказвам истории за това колко невероятен беше баща му“, пише Louis в изявлението си.

Добавя, че му е изключително трудно да каже "сбогом", а също и че много би искал да можеше да сподели сцената още веднъж с Liam, но "не е било писано". Той благодари на колегата си, че е "оформил" One Direction и казва, че според него той е бил най-важната част от групата. 

 

Zayn Malik също публикува емоционален спомен за покойния си колега от One Direction. В него той казва, че не е имал възможност да благодари на Liam за това, че го е подкрепял в някои от най-трудните моменти в живота му. 

"Загубих брат, когато ни напусна и дори не мога да ти обясня какво ли не бих дал, за да мога да те прегърна един последен път и да се сбогувам подобаващо, и да ти кажа, че те обичам и уважавам дълбоко. Ще нося в сърцето си всички спомени, които имам с теб, завинаги". 

Малко след тях и Harry Styles почете паметта на Liam. 

"Неговата най-голяма радост беше да прави другите хора щастливи и беше истинска чест да съм до него, докато го правеше. Liam живееше открито, със сърцето си на показ, имаше енергия за живот, която беше заразителна. Беше мил, подкрепящ и невероятно любящ. Годините, които прекарахме заедно, завинаги ще останат сред най-ценните години от живота ми. Той винаги ще ми липсва, моят прекрасен приятел".

Посланието на Harry завършва с думи за семейството на Payne:

"Съчувствам на Karen, Geoff, Nicola и Ruth, неговия син Bear и на всички по света, които го познаваха и обичаха като мен".

Payne е починал около 17:07 часа местно време в сряда, след като е получил множество травми и кръвоизливи от падането си, потвърди преди часове предварителна аутопсия. Местните власти смятат, че той не е бил трезвен по това време - в стаята му са открити вещества, които изглеждат като наркотици и алкохолни напитки. 

liam payne починал Аржентина one direction
Сподели
Свързани новини