Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Знаменитости и фенове отдадоха почит на Liam Payne

Знаменитости и фенове отдадоха почит на Liam Payne

17 Октомври 2024
Знаменитости и фенове отдадоха почит на Liam Payne

Знаменитости отдадоха почит на бившата звезда на One Direction Liam Payne след смъртта му снощи. 

31-годишният изпълнител, чиито възход към славата започна с участието му в X Factor през 2010 г., почина след падане от третия етаж на хотел в Аржентина.

Liam беше един от петимата членове на One Direction, заедно със Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan и Harry Styles.

Бившите му колеги от групата към момента не са коментирали внезапната загуба, но майката на Harry, Anne Twist, отдаде почит, публикувайки емоджи с разбито сърце в Instagram и думите: „Беше още момче“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Twist (@annetwist)

 

След смъртта му около 17:00 часа местно време в сряда, редица звезди споделиха мъката си от новината и публикуваха спомени с певеца, който има син, Bear, от бившата си партньорка, певицата от Girls Aloud, Cheryl.

Певецът Olly Murs, който участва в X Factor година преди One Direction, каза, че е останал "без думи", описвайки смъртта на Payne като "опустошителна" в Instagram. 

„Liam споделяше същите страсти като мен, същите мечти, така че това да види как животът му свърши толкова млад, ме засегна дълбоко. Изключително много съжалявам и страдам за семейството му и, разбира се, за неговия син, който губи баща“.

Dermot O'Leary, който беше водещ на X Factor, когато Liam се появи в предаването, публикува снимка на двамата на сцената, като озаглави публикацията в Instagram: "Най-лошата новина".

„Спомням си го като 14-годишен, който се яви на прослушване в X Factor и ни взриви, пеейки Sinatra. Той просто обичаше да пее. Винаги беше радостен, имаше време за всички, учтив, благодарен и винаги скромен“.

 

Американският певец Charlie Puth, съавтор на песента на Payne от 2017 г. "Bedroom Floor", каза, че е в "шок". Charlie публикува снимки на двамата от времето, когато са работили заедно, и написа:

„Liam винаги е бил толкова мил с мен“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh)

 

Звездата от The Wanted, Max George, описа смъртта му като „абсолютно опустошителна новина“.

„През последните няколко години имах удоволствието да го опозная лично и прекарах известно време с него“, каза той в Instagram. „Liam беше прекрасен по отношение на подкрепата, която ни оказа, когато Tom [Parker] се разболя, и пя с нас в Royal Albert Hall за организацията "Stand Up To Cancer". Той оказа подкрепа и на мен лично, след като Tom почина. Никога няма да забравя това. Той беше един от първите големи артисти, с които има възможността да работя. Не мога да повярвам, че го няма... Много съм разстроен в момента, нека почива в мир".

От наградите БРИТ коментирха, че са "изключително натъжени" да чуят за смъртта му и добавиха, че мислите и молитвите им са с приятелите и семейството му в този момент.  

Liam Gallagher от Oasis, написа в X: 

„Животът е ценен, деца, и можете да го живеете само веднъж, лек път“.

Диджеят и музикален продуцент Zedd, който участва заедно с Payne в песента "Get Low" от 2017 г., нарече смъртта на певеца „абсолютно сърцераздирателна“.

 

От американската група Backstreet Boys заявиха: 

„Думите не могат да изразят емоциите, които колективно изпитваме в момента, и изглежда, че останалият свят е в същата лодка“.

 

Американският рапър Ty Dolla Sign каза, че Payne ще му липсва и публикува в Instagram story снимки и видеа, към които написа: 

"Говорих с теб само преди два дни, мой човек". 

Пред хотела, където загина певецът, се събраха опечалени фенове. 

Междувременно подробности за предполагаемото обаждане на спешния телефон 911, направено от ръководителя на рецепцията на хотела, бяха публикувани от Mail Online, като според информацията служителят описал „гост, който е полудял от наркотици и алкохол“. При обаждането се казва още, че „когато е в съзнание, той унищожава всичко в стаята“ и добавя: „Имаме нужда да изпратите някого, моля“.

Служителят е предупредил също, че персоналът се тревожи за живота на госта, защото се намира в стая с балкон.

От местната полиция вчера първоначално заявиха пред агенция Reuters, че са били повикани в хотел в Палермо след сигнал за "агресивен мъж, който вероятно е под въздействието на алкохол и наркотици". Въпросният мъж не е идентифициран като Payne в изявлението.

Пред Rolling Stone от спешните служби са заявили, че Payne е паднал от височина 13-14 метра и е получил тежки травми, несъвместими  с живота. 

liam payne one direction
Сподели
Свързани новини