Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Olivia Rodrigo сподели част от неиздавана песен

Olivia Rodrigo сподели част от неиздавана песен

20 Март 2024
Olivia Rodrigo сподели част от неиздавана песен

Olivia Rodrigo сподели част от неиздаванатаа песен "Obsessed".

През 2021 г., след издаването на аплодирания от критиката дебютен албум „SOUR“, поп звездата стартира Sour Heartbreak Hotline (гореща линия), където феновете можеха да слушат предварителено нейни песни. Оттогава горещата линия продължава да пуска много от песните на Rodrigo, включително водещия сингъл за втория й албум „GUTS“ - „Vampire“.

Тази седмица феновете откриха, че откъс от „Obsessed“ вече се пуска на горещата линия.

Песента първоначално беше издадена ексклузивно в лимитирани издания на винила „GUTS“ като „скрита песен.“ Освен това Rodrigo включи „Obsessed“ в текущия си сетлист за турнето „GUTS“, което стартира на 23 февруари в Палм Спрингс , Калифорния.

В момента няма дата на пускане на сингъла, който да се появи в цифрови стрийминг платформи.
 

Междувременно около Olivia се заформи скандал, след като на концертите ѝ в Мисури се раздаваха комплекти с безплатна контрацепция. Абортите в щата бяха забранени през 2022. Комплектите включваха два хапчета за спешна контрацепция, презервативи, информация за абортите и телефонен номер за помощ на онези, които искат да прекратят бременност.

След като този ход разгневи много републиканци, включително сенатора на щата Мисури, раздаването на контрацептиви беше прекратено.

Говорейки пред Variety, един организатор твърди, че екипът на Rodrigo е казал, че не искат комплектите да се раздават, тъй като „децата присъстват на концертите“. Екипът на Rodrigo все още не е коментирал публично ситуацията.

Певицата обяви през февруари, че започва инициатива за репродуктивни права по време на турнета.

The Voice - We Love Music!  

албум песен турне guts olivia rodrigo obsessed
Сподели
Свързани новини