Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Olivia Rodrigo отпразнува своя 21-ви рожден ден

Olivia Rodrigo отпразнува своя 21-ви рожден ден

21 Февруари 2024
Olivia Rodrigo отпразнува своя 21-ви рожден ден

Olivia Rodrigo празнува своя 21-ви рожден ден, но певицата e започнала по-рано! Предишната вечер Rodrigo сподели в Instagram снимки от партито за ранния си 21-ви рожден ден и сподели забавен коментар.

„Днес е последният ми ден, в който евентуално мога да пия алкохол непълнолетна (хипотетично)!!!!“. Рожденият ден на певицата идва само няколко дни преди тя да започне световното си турне GUTS 2024 в подкрепа на нейния втори албум със същото име.

Освен турнето, феновете на Rodrigo се надяват на бонус. След като изпрати бележки до феновете на Свети Валентин миналата седмица, те смятат, че тя ще пусне луксозното издание на GUTS. Носителката на "Грами" изпрати картички за Свети Валентин на своите фенове и написа: "Толкова съм обсебена!!!" и се подписа с "xo, Liv", което феновете смятат, че се отнася до една от тайните неиздавани песни, "Obsessed," на червеното винилово издание на нейния втори албум GUTS.

След като албумът беше издаден миналата година, беше разкрито, че четири допълнителни песни, които не са включени в албума, наличен в стрийминг платформите, са били скрити във всеки винилов вариант. Тези песни в момента са достъпни само на съответния им винил.

The Voice - We Love Music

сингъл албум турне таен olivia rodrigo рожден ден
Сподели
Свързани новини