Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Olivia Rodrigo пита: “Получаваш ли дежавю, когато тя е с теб?"

Olivia Rodrigo пита: “Получаваш ли дежавю, когато тя е с теб?"

02 Април 2021
Olivia Rodrigo пита: “Получаваш ли дежавю, когато тя е с теб?"

Olivia Rodrigo представи нов сингъл от предстоящия ѝ дебютен албум, който ще излезе на 21-и май.  За момента колекцията e с работно заглавие "*O*R", но се очаква скоро да има и официално такова, както и подробности за съдържанието.

“Deja Vu” започва с изборяване на романтични спомени с бившия партньор: “Разходка с кола в Малибу / Ягодов сладолет / с една лъжичка за двамата". Певицата сега се чуди дали новата любов на бившия ѝ знае, че всичко това са неща, които двамата са правили - “Получаваш ли дежавю, когато тя е с теб?" се пита в припева. 

В началото на клипа Rodrigo кара ретро автомобил през Малибу с кутийка ягодов сладолет в ръка. Тя спира пред красива къща и в нея наблюдава как момичето, което я е заместило в сърцето на бившия, пробва зелена рокля пред огледалото. В ролята е Talia Ryder. Оказва се, че Rodrigo има същата рокля, а по-нататък в кадри с еднакви сцени се редуват певицата и Ryder. 

Rodrigo е написала песента с помощта на Dan Nigro, който продуцира и нейния дебютен хит “Drivers License”. Двамата са написали парчето миналата есен и са правили няколко версии оттогава. “Обсебена съм от концепцията за дежавю и мисля, че е нещо невероятно", обясни певицата пред Rolling Stone. Rodrigo споделя, че получава подобно усещане през цялото време и смята, че това е страхотна метафора за една връзка: “Понякога, когато скъсаш с някого и го гледаш след това как живее живота, който е живял с теб, но с друг партньор, това може да бъде наистина много неприятно. Мисля, че това е универсално чувство, нещо, което се случва много често". 

18-годишната Rodrigo пусна дебютния си сингъл “Drivers License” през януари. Песента бързо затвърди позицията си на върха в музикалните класации и се превърна в един от музикалните феномени на годината. 

*Снимка: Facebook


olivia rodrigo теб пита получаваш дежавю когато
Сподели
Свързани новини