Wishlist
Начало / Новини / Olivia Rodrigo и Drivers Licence на върха на класациите

Olivia Rodrigo и Drivers Licence на върха на класациите

19 Януари 2021
Olivia Rodrigo и Drivers Licence на върха на класациите

Младата певица Olivia Rodrigo разби всички класации с дебютния си сингъл Drivers Licence, който излезе на 8-ми януари.

Емоционалният трак, който разказва историята за края на последната връзка на Olivia, ще бъде и lead сингъл на нейния предстоящ дебютен албум, който очакваме по-късно тази година.

"Идеята за Drivers Licence ми дойде докато преминавах през труден период. Сърцето ми беше разбито и бях толкова объркана" - разказва тя - "Да излея всички тези чувства в песен ми помогна да осъзная ситуацията и я направи много по-лесна и ясна за мен - а в крайна сметка това е смисълът на писането на песни".

Нещо, което може би не знаете за Olivia, е че преди да се насочи към музикалната сцена, тя се е занимавала с актьорско майсторство. Първата й голяма роля е била в продукцията на Disney + "High School Musical:The Musical: The Series".

Интересно е също, че не кой да е, а самата Taylor Swift не веднъж е изрязавала подкрепата си към младата звезда. След излизането на Drivers Licence, Taylor поздрави Olivia за това, че нейната песен се е наредила директно под бонус траковете от Evermore - "Right Where You Left Me" и "It's Time to Go".


olivia rodrigo върха drivers licence класациите
Сподели
Свързани новини