Wishlist
Начало / Новини / Обвиниха Лана Дел Рей във вещерство

Обвиниха Лана Дел Рей във вещерство

11 Октомври 2023
Обвиниха Лана Дел Рей във вещерство

Лана Дел Рей нашумя през август, когато според някои "невидима сила повали" публиката по време на сета й в Мексико Сити. По това време експертът по науката за тълпата Г. Кийт Стил предположи, че това може да е причинено от феномен, наречен „прогресивен колапс на тълпата“, който се случва, когато „импулсът на един човек, който се сблъсква с друг, се увеличи значително“, но някоя си Трейси Костън - християнски инфлуенсър  има друга теория.

Докато кадри от интересния инцидент се разпространяваха из интернет, християнският инфлуенсър публикува видео, озаглавено „Демонична енергия събаря публиката на Лана Дел Рей“, като обвинява певицата и автор на песни в „магьосничество“. 

„Тези демони ще унищожат живота ви. Хората идват при мен за освобождение, за да се отърват от демоните, с които се сблъскват чрез подобни неща“, обяви тя.

Дел Рей наскоро се натъкна на клипа и се намесив коментарите, като написа „К**ко, знам Библията стих по стих по-добре от теб“, написа тя. „PS ти излъчваш енергия на гремлин. Не в добрия смисъл.“ Както посочва NME, певицата е била на църковни събирания тази година и е казвала в интервюта, че вярва в Бог.

Оттогава Костън е изключила коментарите в лентата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Traci Coston (@traci.coston)

концерт публика вещица Лана Дел Рей
Сподели
Свързани новини