Wishlist
Начало / Новини / На 30 септември Графа ще покаже на публиката на стадион „Васил Левски“ как невъзможното става възможно

На 30 септември Графа ще покаже на публиката на стадион „Васил Левски“ как невъзможното става възможно

27 Септември 2023
На 30 септември Графа ще покаже на публиката на стадион „Васил Левски“ как невъзможното става възможно

Обединени от идеята в България да се случи наистина стойностно и красиво музикално събитие, Графа, екипът на концерта и всички парнтьори в него правят чудеса, които ще се сбъднат на терена на Националния стадион „Васил Левски“ на 30 септември. Организаторът на концерта Монте Мюзик повдигна завесата, като показа в социалните си мрежи няколко секунди 3D симулация на сцената и мултимедиата. Вече са ясни голяма част от специалните гости – Мария Илиева, Михаела Филева, Тино, Веско Ешкенази, Мистерията на Българските гласове.

На 30 септември талантът и изкуството имат своя специален празник. На впечатляващата сцена на терена ще излезе виртуозният 16-годишен пианист Ивайло Василев, дете на фондация „Димитър Бербатов“. В телевизионно интервю Графа разкри, че 12-годишната му дъщеря Никол също има място на сцената на концерта, като част от RiO Kids. Заедно с това издаде още една тайна за шоуто – хореографът Радостина Точева и танцьорите от RiO Crew – Йоана Станчева, Радина Рашкова, Виктория Петкова, Кевин Костов, Ивайло Стоянов, Виктор Ангелов и Евгени Караджов ще допринесат за колорита на мащабната продукция.

Най-важният участник - публиката, ще присъства на първия български „зелен“ концерт. Чрез поставянето на контейнери, посетителите ще бъдат насърчавани да изхвърлят отпадъците си разделно. Всеки зрител на концерта ще може да участва и в томбола за един от три електрически велосипеда.

Всеки един участник в приключението „Концерт на Графа на НС „Васил Левски“ ще почувства удовлетворение,  защото с 5 лева от стойността на билета си помага за развитието на талантливи деца от  фондация „Димитър Бербатов“. В телевизионно интервю голмайстор №1 на българския национален отбор също заяви личното си присъствие на концерта.

Времето в последната събота на септември обещава да е топло, а слънцето ще се усмихва в очакване на най-голямото българско събитие на годината. Билети за него се продават в мрежата на Eventim, в деня на концерта, от 12 часа ще бъдат отворени две каси – на централния вход на стадиона и касата до метростанция „Стадион Васил Левски“.

концерт Графа Васил Левски
Сподели
Свързани новини