Wishlist
Начало / Новини / Ново от Jack Harlow - Nail Tech

Ново от Jack Harlow - Nail Tech

21 Февруари 2022
Ново от Jack Harlow - Nail Tech

Jack Harlow пусна новия си сингъл, озаглавен “Nail Tech”. Тракът пристига с визуализация, дело на режисьора Frank Borin (раборил с Lil Nas X и Cardi B) в колаборация с Ace Pro и самия Jack. Чуваме беквокали от известната личност от Луисвил, Кентъки, C-Tez, появяваща се и в музикалното видео.

“Nail Tech” направи телевизионна премиера по MTV Live, MTVU, BET Jams и BET Hip Hop, както и на билбордите на the Paramount Global Times Square.
Това е първи сoлов проект от Harlow, след издаването на вече платинено сертифицирания му дебютен албум THATS WHAT THEY ALL SAY, от декември 2020.


Новото от Harlow идва след успешна 2021 година, през която рапърът се превърна в добре познато име. В допълнение на корици за Variety, Forbes, Complex, SPIN и Footwear News, той направи дебюта си в Saturday Night Live, изпълнява с Lil Nas X на 2021 MTV Video Music Awards, посети MET Gala и отпразнува първата си някога #1 позиция в Billboard Hot 100 с номинираната за награда GRAMMY колаборация с Lil Nas X, “Industry Baby”.


A post shared by Jack Harlow (@jackharlow)

View this post on Instagram
ново jack harlow nail tech
Сподели
Свързани новини