Wishlist
Начало / Новини / Ново от Becky G - “They Ain’t Ready"

Ново от Becky G - “They Ain’t Ready"

14 Април 2020
Ново от Becky G - “They Ain’t Ready"

Becky G издаде новия си сингъл “They Ain’t Ready".

Първоначалният план е бил песента да носи позитивно послание, а именно колко е важно да се бориш за истинската любов. Предвид настоящата ситуация по света обаче певицата добавя и актуално значение и се надява парчето да бъде вдъхновение и в борбата на хората срещу COVID-19. “В онзи момент песента трябваше да вдъхне сили на хората да се борят за любовта си и да се обединяват независимо от това колко са различни. Към днешна дата, освен за тези неща, песента служи и да вдъхва надежда", казва Becky G.

Видеото към трака разказва историята на двама влюбени, които крият отношенията си, защото са от враждуващи банди, и накрая се възползват от появилата се възможност, за да избягат заедно с мотор към залеза и Мексико.  

За да помогне на съгражданите си в нужда по време на здравната криза, Becky обяви, че пуска на пазара лимитирана серия тениски с благотворителна цел. Всички приходи от продажбата им ще бъдат дарени на организацията Los Angeles Students in Need.

“Заради ситуацията в страната, напоследък ми е приоритет да се информирам колкото мога повече за COVID-19 и как мога да помогна на другите. Макар че засяга целия свят, виждам с очите си унищожителното влияние на пандемията в моята общност в L.A. Реших да помогна на децата и студентите от LAUSD. В тяхната система има около 700 000 ученици и студенти, от които 80% живеят в бедност. Някога бях една от тях", обяснява Becky G желанието си да помогне.




Снимка: Instagram






ново becky they aint ready
Сподели
Свързани новини