Wishlist
Начало / Новини / Новият на Ариана Гранде зарязал жена и деца заради нея

Новият на Ариана Гранде зарязал жена и деца заради нея

28 Юли 2023
Новият на Ариана Гранде зарязал жена и деца заради нея

Ариана Гранде и Итън Слейтър се срещат "на пълни обороти". Звездите от „Wicked“ завързаха приятелство по време на снимките на адаптацията на мюзикъла от Бродуей в Обединеното кралство и започнаха да се срещат, след като браковете им се разпаднаха.

Един от източниците сподели пред „Пийпъл“:

„Това беше очевидно на снимачната площадка от самото начало... те бяха много мили един към друг и често ги виждахме да се смеят заедно. Всички обаче просто си мислеха, че и двамата са щастливо женени, и не очакваха, че в крайна сметка ще се срещат. Те се срещат на пълни обороти“.

Вътрешният източник добави, че Ариана „наистина харесва“ Итън. Друг източник разкри, че тяхната истинска връзка е започнала едва след като и двамата са се разделили със съпрузите си.

Зараждащият се романс е бил особено труден за отчуждената съпруга на Слейтър - Лили Джей. Те се ожениха през 2018 г. и имат общ син, който се роди през август миналата година, въпреки това 31-годишният Итън подаде молба за развод тази седмица. 30-годишната Ариана се раздели със съпруга си Далтън Гомес през януари след близо двегодишен брак. Двойката обяви раздялата си едва този месец. 

wicked Ариана Гранде
Сподели
Свързани новини