Wishlist
Rihanna
Rihanna
If It's Lovin' That You Want
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Новият албум на Nial Horan му помогнал да премине през любовна раздяла

Новият албум на Nial Horan му помогнал да премине през любовна раздяла

19 Март 2020
Новият албум на Nial Horan му помогнал да премине през любовна раздяла

Бившият член на One Direction се обърна към писането на песни, за да преодолее раздялата с бившата си приятелка Hailee Steinfeld. Връзката им започна през 2017, но завърши след няма и година по-късно, тъкмо когато Nial започна да изкарва самостоятелните си проекти.

Не мога да общувам добре във връзка” сподели той пред списание Fault. “Затруднявам се в това просто да говоря за нещата. Не обичам и нещата да ми се натрупват вътре в мен и затова писането ми помага доста. Но не винаги можеш да разчиташ на него, защото понякога закъснява.”

Въпреки това, Nial направи цял албум, в който включи голяма част от емоциите си като сподели:

Мисля, че когато направиш албум за раздяла, ти или пишеш няколко песни, които те карат да се самосъжаляваш, или можеш да преминеш през всички емоции, които си изпитал, защото не всичко е тъжно. При всяка връзка, има забавни моменти, има дни, в които се чувстваш като в музикален клип. Мисля, че когато преминеш през любовна раздяла, накрая си спомняш за хубавите мигове, прекрасните вечери и всичко, което в крайна сметка можеш да използваш за твоето творчество. Както направих аз с албумът ми.” – добави още 26-годишната звезда.


Снимка :Instagram

албум новият любовна през раздяла horan nial помогнал премине
Сподели
Свързани новини