Wishlist
Cassö x Raye x D-Block Europe
Cassö x Raye x D-Block Europe
Prada
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ariana Grande се обръща към сърцето си в новия албум "Eternal Sunshine"

Ariana Grande се обръща към сърцето си в новия албум "Eternal Sunshine"

08 Март 2024
Ariana Grande се обръща към сърцето си в новия албум "Eternal Sunshine"

Ariana Grande e приятел с истината и поставя ново начало в дългоочаквания си седми студиен албум "eternal sunshine". Проектът включва оглавяващия класациите сингъл "yes, and?", който дебютира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза осмия #1 и двадесет и първия Top 10 хит на Ariana Grande в чарта.

Grande си играе с възприятията, които знае, че не може да контролира. Но отвъд тези нападки тя се интересува повече от непредсказуемостта на любовта. Албумът започва с въпрос, на който тя се опитва да отговори до края на записа: "Как мога да разбера дали съм в правилната връзка?". На 30 години Ariana вече не е толкова убедена, че някога ще разбере дали съществува вечната любов. "eternal sunshine" е откровено търсене, албум за раздялата, в който певицата се ориентира към новото начало с някои от най-изобретателните песни в кариерата си досега. Ariana се справя с силните чувства на разбитото сърце и преминава между моменти на устойчивост, приемане и надежда за бъдещето.

След като поставя основния въпрос, певицата прекарва следващите няколко песни в борба за себе си и за връзката си. В "Bye" тя е повече от готова да се откаже, а "Don't Wanna Break Up Again" рисува портрет на пренебрежителен партньор, който знае, че трябва да си тръгне, но все още няма смелост. Началните песни са с поп звучене от 70-те години на миналия век, като Grande изпълнява най-добрата си имитация на Diana Ross. Заглавното R&B парче "Eternal Sunshine" се впуска още по-дълбоко в болката. Ariana иска да "изтрие мислите си", както във филма от 2004 г. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", на който е кръстен и албумът. Последните четири песни в "eternal sunshine" са едни от най-силните в кариерата на Grande. "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)" е толкова съвършена, колкото може да бъде един голям поп химн. Сингълът звучи като любовно писмо към работата на Max Martin, основния (и дългогодишен) сътрудник на Grande, както и към великите поп принцеси, с които той си е партнирал през годините. В завършващата албума "Ordinary Things" Grande се доближава максимално до отговора на въпроса си от началото на албума. С помощта на нейната Nonna, тя признава факта, че е глупаво да разбереш как работи любовта.

Седмият студиен албум на Аriana Grande излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group.

The Voice - We Love Music!  

нов албум ariana grande Ариана Гранде eternal sunshine
Сподели
Свързани новини