Wishlist
Måneskin
Måneskin
Beggin' (Power Intro)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Новата версия на албума "1989" задмина по продажби оригинала

Новата версия на албума "1989" задмина по продажби оригинала

06 Ноември 2023
Новата версия на албума "1989" задмина по продажби оригинала

Презаписаната версия на албума "1989" от 2014 г. задмина по продажби оригинала в Северна Америка през първата седмица от пускането му.

Презаписаната версия се изстреля на върха на класацията за албуми "Billboard 200" в първата седмица с 1,6 милиона продажни. 

Това беше и седмицата с най-големи продажби за албуми за 2023 г., побеждавайки "Speak Now (Taylor’s Version)" и "Midnights"

Taylor продължава да чупи рекорди, тъй като тя е първата изпълнителка, която отбеляза 13 дебюта на албум номер едно в Billboard 200 и разшири рекорда си като изпълнителка с най-много седмици на първо място в класацията на САЩ.

Певицата на "Shake It Off" започна да презаписва всички албуми, които направи за първия си звукозаписен лейбъл, Big Machine, след продажбата му през 2019 г. на музикалния мениджър Скутер Браун, като му даде собственост върху нейните записи. След продажбата музикантът, Taylor, която имаше вражда с Браун, се закле да презапише всичките си първи седем албума, за да поеме отново контрола върху музиката си.

taylor swift
Сподели
Свързани новини