Wishlist
Damian Lazarus ft. The Ancient Moons
Damian Lazarus ft. The Ancient Moons
Sacred Dance Of The Demon (Gorgon City Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nicki Minaj и нейният съпруг дължат 500 000 долара на жертва на предполагаемо задкулисно нападение

Nicki Minaj и нейният съпруг дължат 500 000 долара на жертва на предполагаемо задкулисно нападение

26 Март 2024
Nicki Minaj и нейният съпруг дължат 500 000 долара на жертва на предполагаемо задкулисно нападение

Nicki Minaj и нейният съпруг Kenneth Petty бяха осъдени да платят $500 000 за нападение зад кулисите по време на участие на Minaj

Според охранителя Thomas Weidenmuller в дело, заведено в съд в Лос Анджелис, инцидентът е бил предизвикан от фен, който се е качил на сцената с Minaj по време на концерт, проведен във Франкфурт през 2019 г. Рапърката твърди, че е обвинила жена охранител, че е позволила на фена да прескочи барикадата и започна да записва охранителя, докато крещяла по него.

Съобщава се, че след това Weidenmuller се намесил, като каза на Minaj, че не е честно репутацията му на служителя по сигурността да бъде „съсипана“ публично. Той твърди, че Minaj след това е хвърлил обувка по него (но е пропуснала) и твърди, че Petty го е издебнал отзад и го е ударил с юмрук в лицето. Твърди се, че ударът е оставил Weidenmuller „зашеметен и дезориентиран“ със счупена челюст.

„Почувствах ослепителна болка в главата, врата, лицето и челюстта. В този момент можех да разбера, че нещо не е наред с челюстта ми“, пише той в съдебна документация. Weidenmuller добави, че е бил откаран в болница и е претърпял няколко операции, като е останал в болницата още десет дни в болницата.

Weidenmuller първоначално поиска 21 000 долара за покриване на медицински сметки и 700 000 долара за емоционална болка и страдание. Въпреки това, тъй като Minaj и Petty не успяха да отговорят на делото, съдията присъди на Weidenmuller сума от над 500 000 долара. Според адвокатите на Weidenmuller, съдът се е опитал да връчи жалбата на Minaj и Petty няколко пъти, но не са успели. 

Minaj в момента е на турне с новия си албум „Pink Friday 2“.

The Voice - We Love Music!   

нападение nicki minaj kenneth petty
Сподели
Свързани новини