Wishlist
Начало / Новини / Nicki Minaj се извини за отлагането на концерта в Ню Орлиънс в последния момент

Nicki Minaj се извини за отлагането на концерта в Ню Орлиънс в последния момент

20 Март 2024
Nicki Minaj се извини за отлагането на концерта в Ню Орлиънс в последния момент

Nicki Minaj се извини на феновете си, че отложи шоуто си в Ню Орлиънс в последния момент в понеделник.

Много от феновете на рапърката останаха възмутени, след като организаторите на залата в Smoothie King Center обявиха, че шоуто е отложено четири часа преди началото, тъй като Nicki не се чувства добре.

Nicki поднесе извиненията си в дълъг пост в X, известен преди като Twitter, във вторник вечерта.
 

„Ню Орлиънс, моля, приемете моите най-искрени извинения, че се наложи да пренасрочим срещата ни заедно“, започна тя. „Вие означавате толкова много за мен и ненавиждам това, че нещата не вървят по план. През следващите няколко дни се надявам да актуализирам нашия график с нова дата, на която мога да ви дам 100% от себе си и нищо по-малко. Не заслужавате да плащате, за да ме видите как рапирам болна. Категорично НЕ."


Minaj благодари на феновете си за търпението и подкрепата по време на възстановяването ѝ и настоя, че няма да завърши своето световно турне "Pink Friday 2", без да се върне в Ню Орлиънс.

„Обичам ви. Обожавам ви. Оценявам ви. Очаквам с нетърпение да ви видя много скоро. Може да се наложи да е през МАЙ поради финалите на НБА, но няма да завършим тази обиколка без вас. Моят екип и аз ще бъдем там“, завърши публикацията си тя. „Желая ви да бъдете благословенни. Ще ви обичам винаги.“


В последващо съобщение 41-годишната музикантка потвърди, че ще бъде готова за концерт в Атланта, Джорджия в сряда вечер.

The Voice - We Love Music!  

концерт турне nicki minaj Ники Минаж
Сподели
Свързани новини