Wishlist
Начало / Новини / Нели Петкова стана рали състезател за „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“

Нели Петкова стана рали състезател за „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“

28 Февруари 2022
Нели Петкова стана рали състезател за „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“

Нели Петкова подкара състезателни автомобили във видеото към новия си сингъл  „AIN'T THINKING 'BOUT YOU“. Концепцията на клипа и режисурата са изцяло дело на Нели Петкова, която изпълнява и главната роля в сюжета.

„Когато за първи път чух интродукцията на песента, веднага я асоциирах със звука на автомобилен двигател. Текстът също ми даде усещането за една луда надпревара, но в любовта - казва певицата.

Песента разказва за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов.

Клипът е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма. В кадрите Нели си партнира с Васил Жеков рали състезател, основател на академията по безопасно и майсторско шофиране „ Jekov Rally School”, създател на единствения по рода си професионален полигон в България.


Един от състезателните автомобили, участващ в снимките, е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател  v8 – 520 к.с.

Автори на текста и музиката на песента са американският продуцент и носител на награда „Грами“ -  David “Swagg R’Celious” Harris и талантливата Nafsica Gavrilaki.

you стана нели петкова aint рали състезател thinking bout
Сподели
Свързани новини