Wishlist
Lady Gaga, Burno Mars
Lady Gaga, Burno Mars
Die With A Smile
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nathan Dawe обединява сили с MNEK в новия сингъл "Ten (Get Back Up)"

Nathan Dawe обединява сили с MNEK в новия сингъл "Ten (Get Back Up)"

13 Юни 2024
Nathan Dawe обединява сили с MNEK в новия сингъл "Ten (Get Back Up)"

Номинираният с награда BRIT диджей/продуцент Nathan Dawe се завръща с новия сингъл, „Ten (Get Back Up)“ — с мощно ново сътрудничество с MNEK. Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Това е първо сътрудничество на Nathan с MNEК, който е един от най-известните и търсени имена в британския поп с над 6 милиарда стриймвания, награда "Грами" и множество номинации за BRIT и Ivor Novello. „Ten (Get Back Up) )“ е песен за самоопределение и устойчивост. Изградена около топлите акорди на Nathan и жизнения, разтърсващ припев „Ten (Get Back Up“) е денс парче, написано, за да ви накара да се раздвижите и да го почувствате.

Новият сингъл е триумфално продължение на ‘We Ain’t Here For Long’ — сингъл, който прекара 15 седмици в официалната класация за сингли в Обединеното кралство и миналото лято беше в UK Top 10, както и хитът ‘0800 HEAVEN’ с Joel Corry & Ella Henderson. „Ten (Get Back Up)“ се появява в началото на няколко натоварени месеца за Nathan Dawe.

Освен че се завръща към Ibiza Rocks за четвърта поредна година, като този път ще пребивава 13 седмици, заедно с приятеля и колегата си, номиниран с награда BRIT - Joel Corry и участва в множество фестивални дати, Nathan също ще продължи да ръководи ресторанта в родния си град Isobel’s и втори летен сезон в IKON бар и нощен клуб Zante, които той отвори през юни 2023 г.

 

nathan dawe ten (get back up)
Сподели
Свързани новини