Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nathan Dawe издаде сингъла "We Ain't Here For Long"

Nathan Dawe издаде сингъла "We Ain't Here For Long"

06 Февруари 2024
Nathan Dawe издаде сингъла "We Ain't Here For Long"

Номинираният за награда „BRIT“ диджей и продуцент Nathan Dawe се завръща с нов сингъл –  „We Ain’t Here For Long“ –  първото му издание за 2024 година, което излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Представяна с тийзъри през последните няколко седмици, с възторжени реакции от неговите фенове, „We Ain’t Here For Long“ е песен, водена от чувство и емоция, отразяващи ежедневните притеснения за преходната природа на живота и колко е важно да се наслаждаваме на всяка минута от него.

Извисяващо се, еуфорично продължение на летния химн на 2023 г. „0800 HEAVEN“ с Joel Corry & Ella Henderson – третият сингъл на Nathan, влязъл в Топ 10 на Обединеното кралство и достигнал връхна позиция  на # 9 – и „Heart Still Beating“ с Bebe Rexha, „We Ain’t Here For Long“ е изпълнена с ритмичното, сладникаво хард хаус звучене, което бързо се превърна в запазена марка на изпълнителя.

Издаването на „We Ain’t Here For Long“ също така идва след новината, че Nathan ще се завърне в Ibiza Rocks за четвърта поредна година, като този път ще има 13-седмично участие заедно с неговия номиниран за награда „BRIT“ колега и сътрудник – Joel Corry. Nathan също така ще продължи да управлява ресторанта „Isobel’s“ в родния си град – Бъртън-он-Трент, както и „IKON“ –  нощен клуб в Занте, който той отвори през юни 2023 г.

nathan dawe
Сподели
Свързани новини