Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Най-важните промени във Fortnite Сезон 3

Най-важните промени във Fortnite Сезон 3

19 Юни 2020
Най-важните промени във Fortnite Сезон 3

Промените в Fortnite Season 3, глава 2, са големи. Картата на Fortnite е почти неузнаваема, има нови предизвикателства, нови оръжия и други. Неуспешният експеримент с Device от края на събитието от миналия сезон е залял картата, оставяйки я половината си под вода и в резултат на това има нови интересни места, водовъртежи, акули, Акваман и много други. Промените в оръжията и новите NPC-та на Мародер са само началото. Ето 7-те най-големи промени в Fortnite, които трябва да знаете.

1. Новата карта на Fortnite е наводнена


(Image credit: Epic Games)

Разбира се най-голямата промяна е в картата. Вече е ПЪЛНА с вода. Старите места като Frenzy Farm и Pleasant Park са преработени и сега разполагат с къщи на надуваеми настилки и има нови места, които да откриете като The Fortilla, където ще намерите един от новите сводове на острова.

2. Има изцяло нов Battlepass с нови награди.


(Image credit: Epic Games)

С всеки сезон идва нов Battlepass и този не е по-различен. Тъй като сезон 3 е тематичен за вода, всъщност не е изненада, че Акваман сега е част от вселената Fortnite. Подобно на Deadpool миналия сезон, той идва със собствен набор от предизвикателства, които ще се отключат с времето и завършването им ви печели различни стилове. Останалата част от бойния пропуск е на водна тематика, както и съдържащи планери  и емотикони. Оу да, и Кит. Kit е нашият нов най-добър приятел.

3. Акулите и водовъртежите са нов начин за пътуване през водната карта


(Image credit: Epic Games)

Като се има предвид цялата вода, която е наоколо, също не е изненада да видите пристигането на акули на остров Fortnite. Тези гигантски зверове бродят по водите, така че не забравяйте да НЕ прекарвате твърде дълго в небрежно плуване, въпреки че можете да ги закачите с въдица и да ги използвате, за да ви дръпнат на водни ски. Когато не се държат като коли с перки, те могат да разрушат структури и дори да проправят път към сушата, така че пазете гърба си. Те могат да бъдат убити и ще ви хвърлят оръжие, ако успеете да премахнете такова. Към акулите във водата се присъединяват и водовъртежите. Те могат да бъдат намерени навсякъде около острова и плуването над един ще ви изстреля във въздуха и ще ви позволи да преразпределите планерите си. Мислете за тях като гейзерите от глава 1.

4. Мародерите са нови NPC, които бродят по картата и пускат по-високо ниво принадлежности ако ги победите.


(Image credit: Epic Games)

Мародерите функционират много като юнаците от миналия сезон, но са далеч по-мобилни, телепортирането им около картата създава проблеми, а не патрулиране на бази. Подобно на юнаците, които все още са около патрулирането на базите и не са потънали, те изпускат полезни плячки. Свалете например Heavy Marauder и ще получите Epic RPG. Те са доста тежки нападатели и се появяват в малки групи без предупреждение, така че бъдете внимателни - ако се появят, докато се биете с играч, нещата могат да се объркат наистина бързо.

5. Има нови сводове за влизане и босове, които да бъдат победени


(Image credit: Epic Games)

Сега, когато островът е преобразил някои от шефовете и местата на трезорите от миналия сезон са заменени. Така че, ако искате да се хванете за тези митични оръжия в сезон 3, ще трябва да посетите тези места

Органът - Това може да се намери в центъра на картата, където агенцията е била през миналия сезон и там ще намерите Jules. Елиминирането на Jules ще ви даде Jules Glider Gun - Безкраен грайфер, барабанен пистолет на Jules и карта за ключ Key, която ще ви осигури достъп до трезора.

Catty Corner - Замяната на старата фабрика за кутии е Catty Corner в G6. Елиминирайте комплекта тук и вземете зарядното оръдие на Кит, пусковия гранатомет на Кит и кокетната карта на ключовете за свода.

Fortilla - това ще намерите в B6 и 7. Това е огромна площ и там, където ще намерите Ocean. Елиминирайте го и ще получите пушка за нападение на Оушън, бездънна кана за чука и ключова карта за трезора.

6. Има нови оръжия, с които да се играе, и неща, влизащи и излизащи от трезора


(Image credit: Epic Games)

Голямата нова промяна в Сезон 3 е заредената пушка, която замества сега Vaulted Pump. P90 също е необоснован, за да ви даде алтернативен вариант на стрелба за близки разстояния и молитва, ако не намерите заряда. Има нова пистолет Flare и Firefly Jar, които могат да добавят някакъв хаос, базиран на пламък, в новата водниста карта. Докато ловните пушки и болтовите снайперски пушки се връщат от гроба, за да ви дадат някои възможности за обхват от вълните. Има и някои нови митични оръжия, които са във формата на пушка за взривяване на океана, пистолет „Джул на планерите“, пушка за граната Kit Shockwave и пушка за заряди на Kit, както и бездънната чашка на „Чуг“ на Ocean, която се пълни след охлаждане, така че никога да не умрете от жажда. Буквално.

7. Автомобили и камиони са на път


(Image credit: Epic Games)

Наземните превозни средства присъстват силно в трейлъра за сезон 3, но към момента те не са в играта. Разказът на трейлъра на бойния пропуск обяснява, че "до края на сезона ще има нови начини да заобиколите", докато се показват две превозни средства - спортен автомобил и пикап - в преследване с висока скорост. В момента обаче половината от картата е наводнена, така че ако те не са амфибийни, те не биха били много полезни. Това е подобна история с хеликоптерите миналия сезон, които бяха в трейлъра, но отне известно време, за да се появят в основната игра; дръжте очите си на щрек и без съмнение скоро ще бъдете зад волана.

8. Сега можете да направите свой собствен планер с Build-a-brella


(Image credit: Epic Games)

Този сезон всичко е свързано с това да направите своя планер с новата опция Build-a-brella. Подобно на Мая в сезон 2, има набор от опции за отключване с напредване на сезон 3, който ще ви позволи да направите свой личен чадър. Освен основи като цвят, ще можете да промените всеки аспект на дизайна на чадъра, включително горна част, вал, навес, долна капачка и цвят на пътеката. Физическите елементи се отключват, когато изравните бойния си пасаж и ще трябва да ударите 95, ако искате всичко да е отключено. Докато цветовете се отключват чрез предизвикателства, които ще се появят с течение на времето.



промени във сезон най-важните fortnite
Сподели
Свързани новини