Wishlist
Molella x Gamuel Sori x Minelli
Molella x Gamuel Sori x Minelli
Let's Dance (Volare)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Най-важните промени във Fortnite Сезон 3

Най-важните промени във Fortnite Сезон 3

19 Юни 2020
Най-важните промени във Fortnite Сезон 3

Промените в Fortnite Season 3, глава 2, са големи. Картата на Fortnite е почти неузнаваема, има нови предизвикателства, нови оръжия и други. Неуспешният експеримент с Device от края на събитието от миналия сезон е залял картата, оставяйки я половината си под вода и в резултат на това има нови интересни места, водовъртежи, акули, Акваман и много други. Промените в оръжията и новите NPC-та на Мародер са само началото. Ето 7-те най-големи промени в Fortnite, които трябва да знаете.

1. Новата карта на Fortnite е наводнена


(Image credit: Epic Games)

Разбира се най-голямата промяна е в картата. Вече е ПЪЛНА с вода. Старите места като Frenzy Farm и Pleasant Park са преработени и сега разполагат с къщи на надуваеми настилки и има нови места, които да откриете като The Fortilla, където ще намерите един от новите сводове на острова.

2. Има изцяло нов Battlepass с нови награди.


(Image credit: Epic Games)

С всеки сезон идва нов Battlepass и този не е по-различен. Тъй като сезон 3 е тематичен за вода, всъщност не е изненада, че Акваман сега е част от вселената Fortnite. Подобно на Deadpool миналия сезон, той идва със собствен набор от предизвикателства, които ще се отключат с времето и завършването им ви печели различни стилове. Останалата част от бойния пропуск е на водна тематика, както и съдържащи планери  и емотикони. Оу да, и Кит. Kit е нашият нов най-добър приятел.

3. Акулите и водовъртежите са нов начин за пътуване през водната карта