Wishlist
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Benny Blanco, Halsey & Khalid
Eastside
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Myke Towers издаде сингъла “ADIVINO” с Bad Bunny

Myke Towers издаде сингъла “ADIVINO” с Bad Bunny

23 Май 2024
Myke Towers издаде сингъла “ADIVINO” с Bad Bunny

Титаните на латино музиката Myke Towers и Bad Bunny обединяват сили за “ADIVINO” –  завладяваща колаборация, която обещава да завладее класациите в цял свят. „ADIVINO“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на warner Music за България, вече е наличен във всички стрийминг платформи.

Това е първият сингъл от предстоящия албум на Myke.

Песента е написана съвместно от Towers и Bunny. Продуцирана е от Jarom Sua, De La Cruz и Eiby.

Със своите завладяващи ритми, “ADIVINO” е регетон шедьовър, който се впуска в предизвикателствата, пред които е изправена една връзка, и болката от раздялата. Безспорната химия между Myke Towers и Bad Bunny гарантира, че парчето ще завладее публиката в световен мащаб.

Колаборацията олицетворява същността на иновациите в музикалната индустрия. Намирайки се на върха на кариерата си, изпълнителите са готови да завладеят  глобалните класации, да поставят нови стандарти и да предефинират границите на латино музиката чрез техния съюз.

Европейска част от турнето “VIVE LA TUYA… NO LA MÍA” стартира на 21-ви май с разпродаден концерт в „WiZink Center“ в Мадрид. Турнето ще посети 19 големи европейски града, включително Барселона, Милано, Амстердам и Севиля. Скоро ще бъдат обявени допълнителни дати.

По-рано Towers издаде дългоочаквания “LA FALDA (Tiësto Remix)” . Оригиналната версия на песента е двойно платинена и отбеляза четвъртото му #1 парче в латино радиостанциите в САЩ. “LA FALDA” също така продължава да е в топ 10 в няколко държави, с над 292 милиона стриймвания в Spotify, с които в момента се нарежда на #30 в световен мащаб.

В допълнение, Towers получи четири номинации на Латиноамериканските музикални награди за 2024 г., включително за „Песен на годината“, „Глобална латино песен на годината“, „Най-добра песен – Ърбан“ и „Най-добра колаборация – Ърбан“ за „LALA“ и „Borracho y Loco“ с Yandel.

The Voice – We Love Music! 

bad bunny
Сподели
Свързани новини