Wishlist
Начало / Новини / Bad Bunny с нова восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо

Bad Bunny с нова восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо

19 Април 2023
Bad Bunny с нова восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо

Феновете ще мога да видят новата восъчна фигура на Bad Bunny в музея на Мадам Тюсо в Лас Вегас. Тя беше разкрита във вторник (18 април). 

Фигурата е облечена в аутфита на изпълнителя от Американските музикални награди през 2021 г. Тя е разположена сред декор, вдъхновен от обложката на албума "El Último Tour Del Mundo" и включва лилав камион паркиран насред пустиня. Изпълнителят има още две восъчни фигури - едната в Ню Йорк, а другата в Орландо. 

"Днес разкриваме восъчната фигура на Bad Bunny не само за да отпразнуваме неговите 11 номинации на годишните латиноамерикански музикални награди, но и за да го поздравим за това, че стана първият латино изпълнител, който е хедлайнер на Coachella", каза Gabriel Hewitt, генерален мениджър на музея на мадам Тюсо в Лас Вегас. "Той има невероятно успешна година и ние се вълнуваме да бъдем част от неговия успех разкривайки третата му фигура."

Восъчното произведение е направено за шест месеца от 20 художници, базирани в Лондон. Процесът е включвал анализи на стотици клипове и изображения на 29-годишният изпълнител, за да бъдат пресъздадени чертите му, включително цветът на косата, очите, кожата, формата на ноктите и др. 

Bad Bunny

 

 

bad bunny
Сподели
Свързани новини