Wishlist
Начало / Новини / Музиката те кара да си в Пазарджик за старта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024

Музиката те кара да си в Пазарджик за старта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024

Най-голямото музикално турне в България идва в Пазарджик на 8 юни с нови артисти и вълнуващи изненади

05 Юни 2024
Музиката те кара да си в Пазарджик за старта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024

Тази година Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път стартира своята лятна обиколка от Пазарджик, където на 8 юни музиката ще кара хиляди български тийнейджъри да пеят и танцуват в ритъма на песента. Пилотният концерт ще даде начало на най-дългоочакваното лятно музикално събитие с много изненади, позитивни емоции и незабравими моменти.

От 18:00 часа в парк „Острова“ феновете ще могат да видят и чуят на живо едни от най-обичаните и талантливи български музикални изпълнители – DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova и Боро Първи. За първи път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се качи и музикалната фурия Мила Роберт, а звездно завръщане към турнето ще направи Криско. DJ Mascota и McP ще се погрижат за доброто настроение преди и по време на изпълненията, а Remi Toin ще постави начало на събитието с епични танцови движения.

Преди големия старт в 18:00 ч., когато артистите ще завладеят сцената, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са подготвили фестивална зона с тематични кътове, много забавления и игри, както и вълнуващи изненади. Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета, Колелото на късмета – тези и още куп готини активности ще очакват музикалните фенове още в 16:00 в парк „Острова“.

Във фестивалната зона на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, посетителите могат да се насладят на готини забавления и свежи напитки, да участват за вълнуващи награди и  да се заредят с много емоции още преди грандиозния старт на концерта.

В къта на Vivacom посетителите ще могат да покажат филмови познания с играта EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място, както и да участват в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen. На разположение за тях ще бъдат още и три уникални съоръжения под формата на EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смарт устройства, за да не изпуснат да запечатат вълнуващите моменти от концерта.

Като допълнение към всичко това, посетителите ще имат възможността да се срещнат и с едно от най-емблематичните лица сред създателите на съдържание – Емил Конрад, който ще присъства на концерта в Пазарджик, за да се срещне с любимите си фенове и да се забавляват заедно.

Организаторите отново си поставят за цел събирането и рециклирането на еквивалента на броя раздадени по време на концертите бутилки и кенове. Специални активности с награди ще мотивират феновете, за да утвърдят Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour като турне с нулев отпадък.

Ексклузивна информация за турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Повече за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour:

От 2016 г. Coca-Cola и The Voice обединяват усилия, за да предложат на феновете едно разтърсващо музикално изживяване, наречено Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Хитовото турне предлага спектакъл, поднесен изцяло на живо от най-обичаните музиканти, артисти и танцьори в страната. Турнето има за цел както да подкрепи българските изпълнители, така и да зарадва многохилядната публика, очакваща концертите на любимите си звезди всяка година. През 2024 г. феновете могат да очакват незабравими преживявания, много изненади и страхотни забавления във всеки от шестте града-домакини по време на турнето. 

coca-cola vivacom cctvhet coca-cola the voice happy energy tour the voice eon cctvhet24 coca-cola the voice happy energy tour 2024 Лятно турне Пазарджик
Сподели
Свързани новини