Wishlist
Начало / Новини / Музикалното видео на "Money" на Lisa от BLACKPINK премина 1 милиард гледания в YouTube

Музикалното видео на "Money" на Lisa от BLACKPINK премина 1 милиард гледания в YouTube

28 Май 2024
Музикалното видео на "Money" на Lisa от BLACKPINK премина 1 милиард гледания в YouTube

Музикалният видеоклип на песента "Money" на певицата Lisa от BLACKPINK достигна 1 милиард гледания в YouTube. Това превърна изпълнителката във втория член на момичешката група, достигнала това постижение. 

Музикалният видеоклип към популярната песен на Lisa "Money", която беше пусната за първи път през 2021 г., премина границата от 1 милиард гледания в YouTube вчера (27 май). Преди това тайландската певица постигна това постижение заедно с BLACKPINK, чиито музикални видеоклипове за песни като „Ddu-du Ddu-du“, „Boombayah“ и други също преминаха 1 милиард гледания.

С това постижение Lisa стана вторият член на BLACKPINK, който достига 1 милиард гледания с един музикален видеоклип, и третият соло K-pop изпълнител, постигнал това като цяло. Тя следва стъпките на хита на Psy от 2012 г. „Gangnam Style“ и соловия дебютен сингъл „Solo“ от 2018 г. на колежката ѝ Jennie.

Рекордът идва малко след като Lisa и нейната компания LLOUD обявиха ново партньорство с RCA Records за нейните бъдещи солови издания. Съгласно сделката K-pop изпълнителката ще запази пълната собственост върху всички свои записи.

The Voice – We Love Music! 

blackpink lisa money
Сподели
Свързани новини