Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lisa от BLACKPINK ще направи дебюта си в "Белият лотос"

Lisa от BLACKPINK ще направи дебюта си в "Белият лотос"

13 Февруари 2024
Lisa от BLACKPINK ще направи дебюта си в "Белият лотос"

Тайландската певица и рапърка Lisa от к-поп момичешката група BLACKPINK, ще направи своя актьорски дебют в третия сезон на "Белият лотос".

Lisa се присъедини към актьорския състав на третия състав на "Белият лотос" според доклад на Variety. Каква ще е ролята ѝ в сериала е все още в тайна. 

Също така трябва да се отбележи, че третият сезон на "Белият лотос" ще се развива в родната страна на Lisa, Тайланд. Според Variety, предстоящият сезон ще бъде заснет на остров Ко Самуи, провинция Пукет и град Банкок.

Премиерата на трети сезон на "Белият лотос" се очаква през 2025. По-рано беше обявен нов актьорски състав за предстоящия сезон, включващ Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Poser, Leslie Bibb, както и българския актьор Юлиан Костов, който ще изиграе сръбско-руския актьор Милош Бикович. 

Lisa е вторият член на BLACKPINK, която взима участие в сериал на HBO. Миналата година колежката ѝ Jennie се появи в "The Idol", заедно с The Weeknd и Lily-Rose Depp. Сериалът беше отменен след първия сезон.

Междувременно Lisa наскоро стартира собствена компания, наречена LLOUD. Тя е третият член на к-поп групата, която прави собствен лейбъл. Това идва малко повече от месец, след като YG Entertainment потвърди, че всички членове на BLACKPINK няма да подновяват индивидуалните си договори с агенцията.

През ноември 2023 г. Jennie създаде своя собствена компания и лейбъл, наречен Odd Atelier (OA). Междувременно се съобщава, че Jisoo е създала агенция, наречена Blissoo, с брат си.

The Voice - We love music!

blackpink lisa jennie jisoo the white lotus Белият лотос
Сподели
Свързани новини