Wishlist
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Breathe
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Monoir с вдъхновяващо приключение в „Sick of Sad Songs“

Monoir с вдъхновяващо приключение в „Sick of Sad Songs“

Трябва да си доволен от това, което имаш...

27 Април 2024
Monoir с вдъхновяващо приключение в „Sick of Sad Songs“

„Sick of Sad Songs“ от Monoir е забавна песен, която улавя решителната промяна на автора към оптимизъм. Песента съчетава оживен, заразителен ритъм с неустоимо запомнящ се припев, предназначен да повдигне настроението и да вдъхнови слушателите към отдалечаване от негативността. Текстът изразява решимостта на Monoir да загърби меланхолията и да прегърне една по-радостна, позитивна перспектива. Чрез оптимистичното си темпо и увлекателна мелодия, песента мотивира всеки да загърби тъгата и да намери причини да се усмихне и танцува. Това е перфектен химн за всеки, който иска да подмлади своя мироглед и да влее в деня си доза позитивизъм. „Sick of Sad Songs“ е написана от Cristian Tarcea и Savu Stelian и продуцирана от Cristian Tarcea.

„Тъгата и меланхолията са част от повечето ми песни, но казах, че е време да направя промяна и да извадя слънцето в музиката си, поне за известно време :) Така направих „Sick of Sad Songs“, сатира, насочена към тъжните песни, провалените връзки и драмите, които изпълват мислите ни ден след ден. Ние също трябва да бъдем щастливи, да се радваме на това, което имаме, и да обичаме поне от време на време сред драми и меланхолии.“, споделя Monoir.

Cristian Tarcea, или Monoir, както повечето го познават, е румънски вокалист, текстописец и продуцент. Изпълнителят е и "мозъкът" зад Thrace Music (където работи с изпълнители като Kate Linn, Brianna, Sandra N., Dharia, Iarina и други) и има дълбока и истинска страст към страхотни песни, красиви мелодии и текстове, които гъделичкат ухото на всеки слушател. Той е продуцентът зад успешни парчета като “Lost In Istanbul”, “Sugar & Brownies”, “Your Love”, “The Violin Song”, “Chameleon”, “Perfect” и много други, които събраха повече от 300 милиона гледания в YouTube и повече от 30 милиона стриймвания в Spotify.

monoir new4u global records sick of sad songs christian tarcea thrace music
Сподели
Свързани новини