Wishlist
Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie
Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie
Rockabye
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Молец: Следващата ни песен ще се казва „Бял лист“

Молец: Следващата ни песен ще се казва „Бял лист“

"Цялото време" е първият проект от "Албум", а основният трак ще бъде "Бял лист"

08 Юни 2023
Молец: Следващата ни песен ще се казва „Бял лист“

Музикалната сензация "Молец" гостува в студиото на The Voice, за да представят новата си песен "Цялото време".

"Цялото време, както всички наши песни, премина през сериозна метаморфоза от първоначалния й вариант, който написахме когато бяхме в Лещен, с идеята да напишем албума, до това, което в крайна сметка направихме и споделяме с хората в момента. Промени се и бийта и текстово се смениха много неща", споделя Крис Макаров за трака.

Режисьорът на клипа на "Цялото време" е Крис Захариев. За първи път момчетата имат хореография, създадена от Християна Кънчева"Молец" ще представят първия си албум, озаглавен "Албум", на живо по време на грандиозното им турне, което ще стартира на 29 юни в София. За музикалния спектакъл, Макаров разкри:

"Пълно е с танци, хореография, актьори ще има на сцената, естествено чисто нова музика, която сме написали, музиканти, които ще свирят на живо... 3D мапинг сме подготвили, с огромни декори, които се строят."

През септември "Албум" ще излезе и по всички дигитални платформи. Първият трак от дебютната им колецията е именно "Цялото време" По-рано през седмицата Молец гостуваха и в сутрешното шоу на радио The Voice "Morning Voice с Мари-Никол", където разкриха, че следващата им песен ще носи заглавието "Бял лист". 

"Ще изкараме още един трак от "Албум" преди първия концерт, който е на 29 юни. "Бял лист" вероятно ще се казва и това ще е основния трак на албума, така че много се вълнуваме за този огромен проект, който ще направим и визуално. Надявам се след края на този месец, юни, да може да се гледа и по The Voice. Ще се постараем, съвсем така, дързостно да осъществим тези планове.", споделиха Молец в новото ни студио.

Гостуването в радиото може да гледаш в нашия Facebook профил. Още интересни подробности, гледайте в телевизионното интервю.

 

албум Молец molec цялото време бял лист
Сподели
Свързани новини