Wishlist
Начало / Новини / DJ Khaled разкрива заглавието на предстоящия си албум

DJ Khaled разкрива заглавието на предстоящия си албум

07 Юли 2022
DJ Khaled разкрива заглавието на предстоящия си албум

​DJ Khaled разкрива заглавието на своя дългоочакван тринадесети студиен албум - GOD DID, който предстои да излезе скоро през Epic Records и социалните мрежи изригнаха при обявяването на колекцията. Фразата GOD DID се превръща в мантра на изпълнителя в последно време - суперзвезди като Lebron James, Kevin Hart, FANLUV и много други го възприемат като свой лайт мотив.

Наскоро Khaled трескаво разпали фенските очаквания, загатвайки за издаването на нова музика със серия от публикации в социалните мрежи, към които се присъединяват рапърите Drake, Future и Lil Baby.

През 2022 г. изпълнителят е изключително зает – той може да се похвали с появата си на сцената на Оскарите, където открива шоуто и получава звезда на Холивудската алея на славата. Освен това два пъти взима микрофона по време на музикалните награди Billboard!

Миналата година звездата пуска своята дванадесета колекция с платинен статус, "KHALED KHALED", която дебютира на #1 в Billboard Top 200.  Това е третият му албум, достигнал челното място в тази класация. Проектът също така е шестата му колекция, която заема първото място в класацията за най-добри рап албуми.

Очаквайте още от Khaled съвсем скоро!

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
албум khaled разкрива предстоящия заглавието
Сподели
Свързани новини