Wishlist
Начало / Новини / Minelli представя „Bug a Boo”: Това е песен за повърхностни неща, за фалшиви хора, фалшиви приятели

Minelli представя „Bug a Boo”: Това е песен за повърхностни неща, за фалшиви хора, фалшиви приятели

Проектът е първи от предстоящия ѝ албум

16 Март 2024
Minelli представя „Bug a Boo”: Това е песен за повърхностни неща, за фалшиви хора, фалшиви приятели

Румънската изпълнителка Minelli представи най-новия си проект „Bug a Boo” в интервю за The Voice в деня, когато парчето излезе официално - 8 март. Тя сподели, че е много любопитна как феновете ще приемат песента:

„Исках да напиша песен за повърхностни неща, за фалшиви хора, фалшиви приятели... Quba, режисьорът, свърши невероятна, невероятна работа. Много съм щастлива!“, споделя Minelli.

„Bug a Boo” е и първият сингъл от нейния предстоящ албум, който очакваме в края на лятото:

„Всъщност все още не сме измислили име, мисля го. Искам този албум да бъде по-личен… Той ще включва повече лични песни. Ще има различно настроение.“

Minelli сподели и за проектите, които станаха тотални хитове в България – „Shurakato” и „All I Need”:

„"All I Need" е щастлива, радостна песен. Обичам да пиша песни с история за раздяла, за любов, но понякога просто искам да се забавлявам в студиото. Тя е точно такава - отидох в студиото и си казах "искам да напиша щастлива песен, на която искам да танцувам". Така се и случи… В "Shurakato" опитахме различни неща. Това е нещо като дъбстеп с поп-денс, микс от стилове. Знаеш, че обичам да се забавлявам в студиото и така се раждат разнообразни песни.“, допълва изпълнителката.

Какво още си говори Мари-Никол с Minelli и какви планове има за лятото може да научиш от интервюто, което вече е достъпно в сайта ни в секция „Предавания | THE VOICE BACKSTAGE”, както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

The Voice - We Love Music!   

интервю ексклузивно minelli new4u global records bug a boo shurakato all i need
Сподели
Свързани новини