Wishlist
Начало / Новини / Minelli обединява сили с VIZE и Averro за нова версия на RamPamPam

Minelli обединява сили с VIZE и Averro за нова версия на RamPamPam

02 Ноември 2021
Minelli обединява сили с VIZE и Averro за нова версия на RamPamPam

Румънската суперзвезда Minelli пусна чисто новия ремикс на разбиващия си хит "Rampampam" заедно с мултиплатиненото германско дуо в електронната денс музика VIZE и един от най-многостранните артисти в германската DJ сцена, Averro.

Оригиналната версия е композирана от Minelli и Viky Red и излезе през март 2021. Досега официалното видео е достигнало 100 милиона гледания в YouTube, а сингълът е стриймван над  34 милиона пъти в Spotify.

"Много съм щастлив и развълнуван, че ремиксът ни на едно от любимите парчета за 2021 най-накрая излезе" – казва Averro. "Научих много от работата с VIZE в студиото и чувствам, че имаме клубен хит в ръцете си.  Когато за първи път открихме оригинала на Minelli, бяхме пометени - добавя VIZE. Включихме го в сетовете ни и тълпата го обикна. Да пуснем наш собствен ремикс на "Rampampam" ни прави горди. Нямаме търпение да го изпълняваме на сцена!"

‘Rampampam’ покори много от международните класации със забележителни резултати, включително 6-а позиция в Global Shazam charts (#1 Global Dance) и номер 1 в класациите на Spotify в Литва. В Русия тракът остана на върха на официалната еърплей класация за 8 седмици. Сингълът също така стигна до #1 в радио еърплей класациите в държави като Литва, България, Украйна и в топ 10 в Хърватия, Полша и Турция.

нова версия сили обединява minelli vize averro rampampam
Сподели
Свързани новини