Wishlist
Начало / Новини / Miley Cyrus със собствено Instagram токшоу за позитивизма по време на изолацията и коронавируса

Miley Cyrus със собствено Instagram токшоу за позитивизма по време на изолацията и коронавируса

07 Април 2020
Miley Cyrus със собствено Instagram токшоу за позитивизма по време на изолацията и коронавируса

Любимата суперзвезда и вечна бунтарка Miley Cyrus отново доказа креативността си, дори и затворена вкъщи по време на глобална карантина. На 17 март изпълнителката стартира собствено токшоу в Instagram профила си, озаглавено Bright Minded. Името на онлайн предаването е акроним за всяка една от темите, които Cyrus разисква със специалните си гости, по видео чат от разстояние:

B – blessings/curses of social media: социалните медии като благословия и проклятие
R – reliable sources: надеждните източници на информация 
I – immune boosters: имуностимуланти
G – getting active: как да се поддържаме активни
H – healthy anxiety: полезното безпокойство
T – thoughts and attention/toxins: мисли и внимание/токсини
M – memories: спомени
I – inflammation: раздразнение
N – negative thoughts: негативни мисли
D – dedicating 15 minutes to something new: посвещаване на 15 минути на нещо ново
S – sleep: сън 

В продължение на 15 епизода, Miley се стреми да предаде на зрителите успокоение, позитивизъм и чувство на свързаност по време на карантината, с помощта на звездните си гости и нейни близки - изпълнителите сър Elton John, Alicia Keys, Dua Lipa, Demi Lovato, Selena Gomez, Mark Rohnson, Rita Ora, половинката ѝ в живота Cody Simpson, баща ѝ Billy Ray и по-малката ѝ сестра Noah Cyrus, водещите Jimmy Fallon и Ellen DeGeneres, актрисите Reese Witherspoon, Kerry Washington, Hilary Duff, Zoë Kravitz, модните икони Jeremy Scott, Hailey Bieber, Paris Hilton, и още много други.  

Зад вълнуващото предаване, което изпълнителката на хита „Mother’s Daughter“ заснема и излъчва от дома си, стои идеята, че ако бъдем позитивни и активни в създалата се, изненадваща за повечето хора, ситуация и използваме времето вкъщи, за да работим върху себе си и да коментираме алтернативни начини да бъдем полезни на природата, тогава всичко ще се оправи. 

Bright Minded стартира с епизод 1 през март и разговор с д-р Амен, прочут специалист по психиатрия сред звездната гилдия, с когото Miley обсъжда предимствата и недостатъците на социалните медии по време на пандемията, и това как технологиите ни помагат да останем свързани със света. 

В рамките на всеки епизод, звездните гости разкриват пред Miley и последователите ѝ в Instagram различни трудности от личния си живот и дават съвети от първо лице. Selena Gomez признава, че е диагностицирана с биполярно разстройство, като споделя как се справя с неспокойствието и по какъв начин, връщайки се в детските си спомени, се чувства закриляна и позитивна. На свой ред дългогодишната приятелка на Cyrus, Demi Lovato, разказва за пътя, който е изминала, за да се възстанови от свръхдоза през 2018 г., както и през какви промени е преминало тялото й и как се е научила да приема и харесва себе си такава, каквато е. 

В епизод 4 се включва и един от любимите дизайнери на Cyrus, ексцентричният Jeremy Scott, който води тюториъл за това как сами да си изработим забавен и цветен дизайн, а в епизод 5 Miley и моделът Хейли Бийбър, съпруга на поп идола Justin Bieber, се гримират заедно, докато размишляват върху сексуалността и духовността.

В най-новия 15-ти епизод, Miley се свързва със сър Elton John от дома му в Лос Анджелис, който посвещава разговора на борещите се с коронавируса лекари на първа линия и ада, през който преминават. След като събира 8 милиона долара по време на специалните домашни концертите на iHeart и ги дарява на организациите Feeding America и First Responders Children's Foundation, емблематичният британски изпълнител продължава активно работата си по фондацията Elton John AIDS Foundation, за да подсигури заболелите от СПИН с нужните лекарства и медицински грижи и по време на кризата. Той завършва разговора с апел за това колко е важно да се свързваме с близките си и да им напомняме колко много означават за нас, като се надява, че след като кризата премине, хората ще са по-добри един към друг.

със miley cyrus instagram време коронавируса изолацията собствено токшоу позитивизма
Сподели
Свързани новини