Wishlist
Camila Cabello ft. Young Thug
Camila Cabello ft. Young Thug
Havana
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Miley Cyrus и Post Malone ще участват в новия албум на Beyonce

Miley Cyrus и Post Malone ще участват в новия албум на Beyonce

29 Март 2024
Miley Cyrus и Post Malone ще участват в новия албум на Beyonce

Miley Cyrus и Post Malone са сред някои от известните лица, които ще участват в новия албум на Beyonce.

„Cowboy Carter“ трябва да излезе в петък (29 март) и ще отбележи осмия студиен албум на поп иконата. Това е и втората част от предполагаем проект за трилогия, който започна с „Renaissance“ през 2022 г.

На 27 март певицата сподели пълния списък с песни с феновете. В момента издадените сингли включват „Texas Hold ‘Em’ и „16 Carriages”, както и „Jolene”, за който Dolly Parton преди това потвърди, че Beyonce е записала кавър.

Сега беше споделена актуализирана версия на списъка с песни – разкривайки, че Beyonce си партнира с известни лица, включително Post Malone и Miley Cyrus.

Слуховете за сътрудничество за първи път се засилиха онлайн, след като фен страница на Beyonce сподели туит в X, казвайки, че анонимен вътрешен човек разкрива, че в „Cowboy Carter“ ще гостуват кънтри ветераните Dolly Parton и Willie Nelson, както и Willie Jones, Post Malone, Miley Cyrus, Shaboozey и Tanner Adele.

От Pop Crave потвърдиха, че Miley Cyrus участва в песен, наречена „II Most Wanted“, докато Post Malone си сътрудничи с Bey в песен, озаглавена „Levii’s Jeans“.

The Voice - We Love Music!   

beyonce miley cyrus post malone
Сподели
Свързани новини